Bjorn en Julie – Hof Ten Dale Hillegem

Beste Tom,

We willen je nog even bedanken voor het super feestje afgelopen zaterdag in Hof ten Dale, je hebt er een onvergetelijk feest van gemaakt. Jong en oud was zeer enthousiast over de DJ!
We gaan zeker reclame voor u maken!

Groetjes Julie en Bjorn

 

Julie Francotte en Bjorn Vekeman 1 Julie Francotte en Bjorn Vekeman2 Julie Francotte en Bjorn Vekeman3 Julie Francotte en Bjorn Vekeman22 Julie Francotte en Bjorn Vekeman21 Julie Francotte en Bjorn Vekeman20 Julie Francotte en Bjorn Vekeman19 Julie Francotte en Bjorn Vekeman18 Julie Francotte en Bjorn Vekeman17 Julie Francotte en Bjorn Vekeman16 Julie Francotte en Bjorn Vekeman15 Julie Francotte en Bjorn Vekeman14 Julie Francotte en Bjorn Vekeman13 Julie Francotte en Bjorn Vekeman12 Julie Francotte en Bjorn Vekeman11 Julie Francotte en Bjorn Vekeman10 Julie Francotte en Bjorn Vekeman9 Julie Francotte en Bjorn Vekeman8 Julie Francotte en Bjorn Vekeman7 Julie Francotte en Bjorn Vekeman6 Julie Francotte en Bjorn Vekeman5 Julie Francotte en Bjorn Vekeman4 Julie Francotte en Bjorn Vekeman23 dj tc Julie Francotte en Bjorn Vekeman25 Julie Francotte en Bjorn Vekeman24