Feestzaal trouwfeest gezocht? Wij hebben in heel veel zalen reeds feesten verzorgd in Oost en West Vlaanderen, Vlaams Brabant, Antwerpen, Limburg … Sommige feestzaal trouwfeest zijn ons echt bijgebleven en willen we graag aan jullie voorstellen.

De locatie waar jullie gaan trouwen moet niet steeds de locatie zijn waar jullie receptie doorgaat of waar jullie het feest willen geven. Let op populaire trouwlocaties kunnen al maanden, soms zelfs een jaar van tevoren, volgeboekt zijn. Wees er dus snel bij  als jullie een voorkeur van zaal hebben. Ga op tijd voor jullie trouwdag op zoek gaat naar de perfectie locatie om jullie trouwfeest te houden.

Feestzaal Trouwfeest – Feestlocaties

Wij verzorgen trouwfeesten over heel Vlaanderen, veel verschillende locaties, vooral in de regio’s Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen en Vlaams Brabant. Er zijn enkele feestzalen waar we zeer regelmatig te gast zijn voor het draaien van een trouwfeest. Zie hieronder enkele bijzondere trouw- en feestlocaties:

00-kasteel_oudebergFeestzaal trouwfeest – Kasteel Oudeberg in Geraardsbergen is een unieke en betoverende trouwlocatie. Op het domein in Oost-Vlaanderen komen wij samen met u tot de mooiste dag van uw leven. Het professionele en hartelijke team zorgt ervoor dat het uw gasten aan niets ontbreekt. Sinds kort kan je DJ Tom ook boeken voor uw feest in de feestzaal Oudeberg! (http://www.kasteeloudeberg.be)
 notelaarshofFeestzaal trouwfeest Notelaarshof Opwijk : Deze gerenoveerde hoeve aan de rand van het Pajottenland, is een geslaagde combinatie van authentiek en modern. Het complex bestaat uit een feestschuur (grote feestzaal) voor 120 personen en een hooizolder (kleine zaal) met alle technische faciliteiten voor 50 personen.(http://www.hetnotelaarshof.be)
 guezenhofFeestzaal trouwfeest Guezenhof Wetteren is een prachtige en zeer gewilde locatie voor een trouwfeest. Naast ons gastronomisch restaurant bieden wij ook tal van mogelijkheden aan grotere gezelschappen voor huwelijksfeesten, communiefeesten, babyborrels, rouwtafels, jubilea en verjaardagen, allerhande bedrijfsfeesten zoals klantendagen, incentives, personeelsfeesten, eindejaarsrecepties, seminaries,…(http://www.geuzenhof.bel)
 krekelhofFeestzaal trouwfeest Krekelhof Gooik:  U heeft trouwplannen?
Krekelhof helpt u bij de volledige organisatie van het huwelijksfeest. In onze prachtige vernieuwde feestzalen zal u een feest beleven dat uw mooiste dag echt onvergetelijk maakt. Welke formule u ook in gedachten heeft: een verzorgd menu, een walking diner, een diner onder buffetvorm,… wij verzekeren u een feilloos verloop. (http://www.krekelhof.be)
knokke-hoftermude-2Feestzaal trouwfeest Ter Mude Knokke  West-Vlaanderen :  Feesten bij ter Mude is uw gasten ontvangen in een stijlvolle en gezellige entourage. De zalen zijn sfeervol aangekleed en gedekt. Bij mooi weer is het prachtige grote terras en de mooie tuin een extra dimensie van de dag.(http://www.termude.be)

Unieke trouwfeestzalen en locaties

fre en astrid1Als DJ draaien we in heel wat bijzondere feestzalen. Vorige weekend waren we te gast in Feestzaal Molenhof te Westouter voor het trouwfeest van Frederik en Astrid. Landhuis Molenhof is een trouwlocatie voor mensen die houden van een ongedwongen en losse sfeer, van de betoverende natuur, romantiek, gezelligheid, en prachtige vergezichten over het schitterende Heuvelland en Noord-Frankrijk. Een feestzaal met alles erop en eraan, hier werd ook het trouwfeest van Frank en de Filipijnse Nenita voor de serie eigen kweek opgenomen. de plechtigheid vond plaats op een van de mooie wijnhaarden van de locatie, nadien kwamen de genodigden met een stoeltjeslift naar boven waar de receptie in de tuin plaatsvond. Na het diner barstte het dansfeest los tot in de vroege uurtjes.

Wij hebben van ons werk genoten tijdens het trouwfeest bij Landhuis Molenhof. De feestzaal was prachtig en alles is op rolletjes gelopen!

Trouwen in Westouter?

molenhof1
Molenhof Westouter is een unieke trouwlocatie

De feestzaal van landhuis ‘t Molenhof gelegen in het Heuvelland is de ideale plaats voor uw feest.

Het is een trouwlocatie waar je je onmiddellijk op je gemak voelt en je de magie van goede energie ervaart …

Een unieke trouwfeestzaal vindt u bij Molenhuis te Westouter

Meer weten…

Wij draaien in elke feestzaal in heel Vlaanderen

Wij draaien zowel trouwfeesten, verjaardagsfeesten … voor particulieren. maar ook bedrijven kunnen bij ons terecht voor bedrijfs en personeelsfeesten en events. Hieronder een aantal bedrijven die regelmatig beroep doen op ons.

  • Mediamarktkrekelhof-deluxe
  • Bnp Paribas Fortis
  • Audi
  • Air France – KLM
  • Klim
  • HH ziekenhuis Leuven
  • Enz…

Trouwlocaties – Feestzalen

Een feestzaal of locatie is een zaal die gebruikt wordt voor het organiseren van feesten en bijeenkomsten. Vroeger was dit vaak in combinatie met een café of restaurant. Tegenwoordig zijn er ook veel grotere feestzalen met audiovisueel materiaal, zodat de zalen ook geschikt zijn voor zakelijke of informatieve bijeenkomsten. Een feest is een samenkomst van een onbepaald aantal personen ter gelegenheid van een heuglijke gebeurtenis of een gedenkdag.De  gebeurtenis kan een huwelijk, verjaardag of geboorte zijn. Een feest kan ook zonder directe aanleiding plaatsvinden. Feesten worden ook wel partijen genoemd, waarbij drank en voedsel tot ieders beschikking staan. Muziek kan, alsmede versiering, onderdeel zijn van een goed feest.

Trouwlocaties

In iedere gemeente van ons land kan een ambtenaar van de burgerlijke stand, jullie huwelijk voltrekken of partnerschap registreren. Ongeacht je woonplaats. Ben je nog op zoek naar de perfecte trouwlocatie in West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Vlaams Brabant, Brabant, Antwerpen of limburg? Dan kunnen wij u helpen! Hier op de website laten we u kennis maken met unieke trouwlocaties waar we als dj te gast waren.

Feestzaal Berkenhof Bierbeek Vlaams Brabant

Gelegen in een rustig natuurgebied, aan een mooie eendenvijver. De omgeving alleen geeft reeds het zalige gevoel van verpozing.Dezelfde sfeer komt u ook tegemoet, zodra u één van de vier zalen en de wintertuin betreedt. U kunt in Berkenhof terecht voor uw recepties of feesten. Ook bedrijven stellen de rust van Berkenhof op prijs voor de organisatie van seminaries/meetings. De warmte en charme die Berkenhof uitstraalt zijn dan ook sterke troeven om een feest, een receptie of een seminarie te laten uitgroeien tot een waarachtig gastronomisch hoogtepunt.

Uw trouwdag in stijl

Berkenhof beschikt over 4 zalen en een wintertuin.

In de blauwe en de groene zaal kunnen telkens feesten worden georganiseerd tot 40 personen, in de wintertuin tot 26 personen, in de gele zaal tot 56 personen en in de grote zaal tot 102 personen(met dansvloer) of tot 124 personen (zonder dansvloer).

Indien we de grote en de gele zaal samen met de wintertuin nemen kunnen feesten plaatsvinden tot 184 personen.
Wij voorzien steeds een aparte zaal (of zalen) voor het aperitief/receptie. Bij goed weer wordt het aperitief of receptie buiten op het terras aan de vijver verzorgd.

berkenhof

De grote zaal + gele zaal samen met de wintertuin geven plaats tot 184 personen
Bij huwelijksfeesten vanaf 50 personen worden steeds alle zalen, exclusief, ter beschikking gesteld. Er worden dan dus geen andere feesten georganiseerd

Een perfecte trouwlocatie op maat, laat u inspireren

Wensen jullie persoonlijk advies over trouwlocaties dan kunt u volledig vrijblijvend contact opnemen met ons bel 0495/21 45 83 of mail: info@djtom.be