DJ Waerboom Groot Bijgaarden Brussel

DJ Waerboom nodig? Ben je van plan om te feesten bij Salons Waerboom in Groot Bijgaarden bij Brussel, dan heb je natuurlijk ook een DJ nodig. Tom Cosyns draait vrij regelmatig als DJ Waerboom feesten daar.

In de meeste zalen is een geluidsinstallatie van Bose voorzien, die Tom gebruikt voor het feest. Zijn toestellen en lichtinstallatie plaats Tom is samenspraak met de zaal. Meestal is dit rond de middag. Salons Waerboom voorziet achtergrond muziek tijdens de receptie en diner. Er is in elke zaal een microfoon aanwezig die kan gebruikt worden voor speeches.

Van zodra het dessert er aankomt begint de taak van Tom Cosyns als DJ Waerboom. Hij opent het dessert en begint nadien te draaien tot eind van het feest.

DJ Waerboom boeken

Wilt u Tom als DJ Waerboom boeken kan dit aan 750 alles inbegrepen. Bel op 0495/21 45 83 of mail: info@djtom.be

Dj Waerboom

Kom de feestzalen nabij Brussel ontdekken!

Feestzaal Waerboom is een familiebedrijf dat zich gedurende de afgelopen 30 jaar heeft gespecialiseerd in verschillende takken van de horecawereld: banketten, meetings en congressen, hotel en brunches.

Voor al uw feestelijkheden kan u bij er terecht: trouwfeesten, bedrijfsevents, communiefeesten, verjaardagen, pensioen-vieringen, jubileums, familiefeesten en babyborrels. U zorgt voor de gasten en wij zorgen voor een vlekkeloze en zorgeloze dag, zoals u het voor ogen had in combinatie met Tom als Dj Waerboom.

Walking dinner, buffet of opgediend banket: u zegt het maar, wij maken het waar! Contacteer ons vrijblijvend om uw project te bespreken.  Waerboom in Groot-Bijgaarden is de ideale gastronomische invulling van uw huwelijk, verjaardag, jubileum of feestje.

Bij DJ Tom is jullie feest in goede handen

Onze jarenlange ervaring als disc jockey, de Unieke klank en lichtinstallatie en bijpassende muziek zorgen voor een compleet geheel om van jullie dansfeest een groot succes te maken en jullie een onvergetelijke avond te bezorgen. DJ Tom “DJ Waerboom” is een professionele allround entertainer met maar liefst 27 jaar succesvolle ervaring in discotheken en het het draaien van trouwfeesten, bedrijfsfeesten verjaardagsfeesten party’s, fuiven  en andere. Boek ons als DJ op uw  feest en U krijgt een party op maat waarbij jullie zelf inspraak krijgen in de muziek! Wij garanderen dat de dansvloer de hele avond gevuld is en draaien muziek voor jong en oud. Alle muziekgenres komen aan bod, Tom draait de beste trouwfeest klassiekers, disco, 70’s, 80’s, 90’s tot de nieuwste hits van vandaag. De gasten kunnen zonder probleem verzoekplaten aanvragen.

Check de reacties  van heel wat tevreden klanten die we graag als referentie gebruiken!.

Tom boeken als DJ Trouwfeest is gegarandeerd een TOPfeest!

Geen enkel  feest of locatie is gelijk. Als jullie beslissen met ons samen te werken maken we een overeenkomst op, zo zijn jullie zeker van de DJ boeking. Enkele weken voor het feest zal Tom jullie uitnodigen bij hem thuis om het dansfeest en jullie muzikale wensen van A tot Z te bespreken. Welke openingsdans(en) verkiezen jullie, welke muziek willen jullie horen en welke niet, welk stijl van dansfeest verkiezen jullie: een traditioneel trouwfeest, ambi, trouwfuif, alternatief of een uitgebalanceerde mix van alle muziekstijlen … Jullie mogen zelf een lijstje maken met de nummers die zeker moeten draaien worden op jullie dansfeest.  We maken een checklist zodat geen enkel detail over het hoofd wordt gezien

 

Unieke zalen in een prachtige locatie

Salons Waerboom beschikt over vijf verschillende hoofdzalen met elk hun specifieke capaciteit en unieke troeven., Dj Waerboom draait in alle zalen Elke zaal beschikt over een aparte ingang, terras en receptieruimte. Over het volledige domein is er wifi en moderne audiovisuele apparatuur aanwezig. Capaciteit voor een zittend diner mét dansvloer:

  • Permeke: 40–80 personen
  • Bosch: 50-100 personen
  • Memling: 80-140 personen
  • Rubens: 150 – 300 personen
  • Waerboomhof: 180 – 340 personen

Dus heb je een Dj Waerboom nodig? Bel ons op 0495/21 45 83

Jozef Mertensstraat 140 | 1702 Groot-Bijgaarden
Tel: +32 (0)2 463 15 00 | fax: +32 (0)2 463 10 30 | info@waerboom.com

 

Enkele sfeerbeelden van DJ Tom Cosyns actief in Salons de Waerboom