DJ Prijzen Trouwfeest

Op zoek naar de DJ prijs voor het draaien van uw trouwfeest of prijzen voor een verjaardagsfeestpersoneelsfeestcommunie, sweet 16, disco party of foute fuif? Bij ons ontvangt u een all in prijs,  zo weten jullie meteen wat het draaien van jullie feest gaat kosten en waar jullie aan toe zijn?

Wij werken niet per uur, onze prijzen zijn steeds all inclusive  (geen onverwachte kosten achteraf) Wij draaien door heel Vlaanderen, opgelet de vervoerskosten zijn niet in de prijs inbegrepen!

Een all inclusive prijs voor het draaien van jullie trouwfeest, verjaardag, bedrijfsfeest of andere

Wij draaien vanaf het dessert tot einde van het feest (onbeperkt aantal uren aan een vaste prijs)
Zeer ervaren DJ (30 jaar trouwfeest ervaring)
Gratis gesprek enkele weken voor het feest (bij de DJ thuis)
Professioneel licht en geluid

 

Deluxe Discobar (feesten, party’s en fuiven)

Een echte eyecatcher  uitgevoerd in LED verlichting. Uitgebreide LED lichtshow, LED zuilen,  LED DJ meubel enz.

Allround DJ Tom Cosyns
Pioneer CD spelers en mengtafel
Microfoon
HK audio geluid
2 subwoofers
8 gekleurde LED spots
LED DJ meubel
LED Spiegelbol, lounge laser en rookmachine
8 Led scan lichteffecten
Opbouwtijd : ± 40 minuten
2 Led zuilen
Benodigde ruimte : 6 m x 2 m x 2,5 m (bxdxh)

Prijs: € 725,- (zonder vervoerskosten) vanaf 22/22u30 tot einde van het feest

Binnen een straal van 20 km rond Ninove is er geen verplaatsingskost.

DJ Tom Cosyns 30 jaar ervaring als trouwfeest dj, ex resident van verschillende Belgische clubs. Resident DJ van Ipanema (Versuz Hasselt),  Moose BAR Vlaanderen, Tomorrowland  2019, 2020 Digitaal, Tomorrowland  2022, Tomorrowland   Winter, Moose BAR XXL Sportpaleis Antwerpen …

 

DJ Trouwfeest installatie

Prijs pakket enkel DJ Tom

Als de locatie of feestzaal over een eigen installatie beschikt kan je Feest DJ Tom boeken zonder installatie. Vraag hier een prijsofferte

foto18

Wij draaien enkel met degelijk materiaal en met Pioneer cd spelers en mengtafel.

Indien de installatie geen Pioneer materiaal bevat, zal Dj Tom zelf zijn fligtcase met Pioneer toestellen aansluiten aan de bestaande installatie.

Vraag hier een prijsofferte voor enkel een dj set

Inbegrepen in de DJ prijs :

1. Dj set van Tom  vanaf het dessert tot einde van het feest
2. Mogelijkheid een playlist op te stellen met de platen die jullie graag horen
3 Gratis gesprek bij Tom thuis enkele weken voor het feest
4 Flightcase met Pioneer toestellen

675 (zonder vervoerskosten)

De prijzen voor het boeken van een DJ op uw feest

Wij werken steeds met all-inclusive  prijzen de kostprijs voor het draaien van een trouwfeest met onze Luxe installatie is € 625,- (zonder vervoerskosten) en met de Luxe installatie XXL is het € 675,-  (zonder vervoerskosten). Wij bieden jullie een vaste prijs, zo weten jullie onmiddelijk wat het kost om DJ Tom te boeken, bij ons zijn er geen verborgen kosten en je hoeft niet bij te betalen na 5 uur draaien. Onze prijzen zijn all-inclusive en we beginnen steeds te draaien vanaf het dessertbuffet. Wij draaien door heel Vlaanderen en de vervoerskosten zijn niet in de prijs inbegrepen.

Wij rekenen voor onze transportkosten per km : € 0,35 cent.

Om alles in orde te maken voor uw trouwfeest vinden wij het belangrijk dat u weet van te voren weet wat u moet betalen voor onze diensten. Informeer voor de kosten van uw feest via tel, mail of de contactpagina. Wij maken u binnen de 24 uur een vrijblijvende prijsofferte van het overzicht van alle kosten.

Als de locatie of feestzaal meer dan 50 km van Ninove gelegen is, plaatsen wij de installatie 1 uur voor aanvang van het feest. Het is voor ons zeer moeilijk om 2 keer bijvoorbeeld van Ninove naar Antwerpen te rijden, voor te plaatsen en nadien te komen draaien. Onze installaties staan op 40 min klaar en we storen niemand om alles op te bouwen. Bij ons ontvangt u heel veel service voor een vaste all-inclusive prijs.

Opgelet als u een DJ boekt

Zorg steeds dat u een overeenkomst of contract hebt van de DJ boeking. Zo kom je achteraf niet voor verassingen te staan, we krijgen nog steeds elke week telefoons of mails van mensen die plots zonder DJ zitten, omdat hun DJ afbelde. Met een overeenkomst op papier kom je dit niet tegen!Bij elke DJ boeking wordt er een overeenkomst opgesteld; dit biedt zekerheid voor zowel de inrichter als voor de DJ. Het is niet de eerste keer dat een DJ zonder contract zijn inrichter laat stikken…

Ik ben een zelfstandig DJ in hoofdberoep en beschik over een ondernemingsnummer, werk op officiële basis en betaal dus belastingen en sociale bijdragen op mijn inkomsten. Er wordt geen BTW aangerekend, want DJ-prestaties zijn ingevolge artikel 44 § 2, 8° van het wetboek BTW vrijgesteld van BTW.

Behoed u voor DJ’s die tegen prijzen ver beneden de gangbare marktprijzen willen komen draaien. Veelal zijn zij niet in orde met hun “papieren” en kunnen bijgevolg ook geen bindende contracten afsluiten, met alle gevolgen vandien …

SABAM

Het blijft voor veel mensen nog onduidelijk, maar voor een privéfeest of privaatfeest moet je geen Sabam betalen!
 
Wat is een privé of privaat feest ?
 
Privaat samenzijn /feest”(met muziek) is een kosteloze en private uitvoering van beschermde werken in familiekring. Als er enkel mensen worden toegelaten die een persoonlijke uitnodiging hebben ontvangen en waarvan de organisator een namenlijst heeft, b.v. huwelijksfeest, familiefeest, kosteloze privé dansavond waarop intieme vrienden worden uitgenodigd. De meeste wettelijke bepalingen zijn hier niet van toepassing (geen politiereglementen, sluitingsuren, rookverbod, wet op bewakingsondernemingen maar wel verstoring van nachtrust, geluidsnormen).
‘Familiekring’ : deze omvat, naast personen die een bloed of aanverwantschapsband met elkaar hebben, ook een beperkte groep van personen die een dermate nauwe band hebben, waardoor deze band met een familiale band kan worden gelijkgesteld. De ‘band’ tussen de deelnemers is van belang. Zulks leidt soms ook tot conflicten met Sabam.“openbaar samenzijn / feest” elk samen zijn van mensen die niet omwille van familiebanden samen zijn om naar muziek te komen luisteren, voor iedereen toegankelijk is, al dan niet tegen betaling van een toegangsprijs

Afspraak bij de DJ

Voorafgaand aan elk feest of evenement worden steeds in overleg de muzikale en andere wensen van de inrichters besproken. Deze afspraak gebeurd bij ons thuis ongeveer 4 weken voor het feest.

Kies voor een onvergetelijk feest zonder zorgen en vraag vandaag nog meer info, of bel ons 0495/21 45 83