DJ Bedrijfsfeest

DJ bedrijfsfeest gezocht? Dan zit je hier goed! Ben je begonnen met de organisatie van u bedrijfsfeest? Een bedrijfsfeest wilt u natuurlijk op maat laten doen. Ieder feest is namelijk anders., standaard is niet goed genoeg. Een bedrijfsfeest op maat zeker wel, u hebt dan de zekerheid dat u in uw geval een schitterende avond  krijgt.

Op zoek naar een  DJ bedrijfsfeest?

Bij DJ bedrijfsfeest Tom kunt u terecht voor elk bedrijfsfeest op maat. Wij luisteren naar uw behoeften en wensen en draaien het feest zodat jullie het voor ogen hebben. We maken een draaiboek van het feest en de muziekkeuze. U bepaalt welke platen moeten gedraaid worden en welke niet. Tom is een Allround DJ met 30 jaar ervaring en kan elke muziekstijl draaien: 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, Disco, fout, vlaams, rock, house, top 50, retro house …  Als DJ bedrijfsfeest zal voor  de juiste interactie en entertainment zorgen en iedereen op dansvloer krijgen.Hij werkt daarbij op een professionele en gestructureerde manier. Hij draait niet alleen uw bedrijfsfeest, hij houd ook tijdens het feest contact met u als opdrachtgever. U wordt zo betrokken bij het hele bedrijfsfeest.

Check zeker en vast de reacties van tevreden klanten

dj bedrijfsfeest

Sfeerbeelden van het bedrijfsfeest 200 jaar bestaan van BNP Paribas Fortis met DJ Tom Cosyns

DJ Tom Cosyns op het personeelsfeest van de scholengroep UGent

 

 

 

Meer video’s van Tom Cosyns

Allround DJ

Zoek je een DJ bedrijfsfeest? Huur dan Tom Cosyns! Op onze website vindt u meer over onze werkwijze. U kunt voor contact mailen naar info@djtom.be of het contactformulier op de website invullen. Wil je een 90’s, Disco of foute party, Apres ski party of een mix van alles, het kan allemaal. Tom brengt als DJ bedrijfsfeest de beste beats op dansvloer voor iedereen.

Waarom kiezen voor Dj Tom op uw bedrijfsfeest:

Tom is een rasechte entertainer met jaren ervaring als DJ bedrijfsfeest in binnen en buitenland. 
Wij draaien aan één vaste prijs
U krijgt een bedrijfsfeest op maat
Allround DJ we draaien muziek voor iedereen
Professionele klank en lichtinstallatie
Led verlichte dj booth, led tubes en andere led verlichting
Het feest en u wensen worden op voorhand besproken

Onze mogelijkheden zijn zeer uitgebreid en we draaien elk bedrijfsfeest op maat. Wij werken met een exclusieve discobar bestaande uit professioneel geluid van HK Audio en een volledige LED lichtshow met een LED DJ booth en LED zuilen.

De installatie van de Bedrijfsfeest DJ maakt het personeelsfeest van uw bedrijf helemaal af!

Foto’s van het Nieuwjaarsfeest van de Vlaamse Overheid in Tour et Taxi Brussel met DJ Tom

Deze bedrijven gingen u afgelopen jaar al voor, is uw bedrijf het volgende?

  • Media Markt en Saturn
  • HH ziekenhuis Leuven,
  • Manna
  • Nutricion
  • Air France
  • KLM Cargo
  • Audi Brussel
  • HH ziekenhuis Leuven
  • FOD Binnenlandse Zaken
  • Klim VZW
  • Bnp Paribas Fortis
  • Zelfbouwmarkt
  • Vlaamse Overheid …

DJ Tom boeken op u volgende bedrijfseest of personeelsfeest?

Wat is er nu echt belangrijk als je op zoek bent naar een goede DJ voor jullie bedrijfsfeest? Uiteraard is muziekkennis en het goed kunnen mixen van nummers een must. Maar het is niet voldoende. Een bedrijfsfeest vraagt namelijk net even wat extra vaardigheden van een DJ.

Tijdens een bedrijfsfeest moet de DJ namelijk om kunnen gaan met de (soms) erg grote leeftijdsverschillen en het type mens dat werkt bij een bepaald bedrijf. Technici hebben bijvoorbeeld vaak een heel andere muzieksmaak dan de verkopers en de meeste chauffeurs luisteren vaak naar heel andere muziek dan administratieve medewerkers. Een goede DJ weet dit perfect in te schatten. Wat is er fijner dan tijdens het personeelsfeest of bedrijfsfeest zelf achterover te kunnen leunen en te genieten van je personeel of collega’s die het zichtbaar naar hun zin hebben?

Het is daarnaast ook mooi meegenomen als de DJ wat ervaring heeft met aankondigingen en het presenteren van evenementen. Bij veel personeelsfeesten wordt er namelijk niet alleen gedanst maar zijn er ook vaak enkele sprekers of andere officiële momenten die moeten worden aangekondigd. Tot slot heeft het de voorkeur als een DJ op een personeelsfeest enige levenservaring heeft. Niet te jong dus, maar natuurlijk ook weer niet te oud.

Tom verzorgd als dj bedrijfsfeest op hoogstaand niveau jouw ook jou corporate event, personeelsfeest, bedrijfsborrel, bedrijfspresentatie, opening van een bedrijfspand, beursstand, kerstborrel of nieuwjaarsborrel.

Wat jou feest ook is, bij DJ bedrijfsfeest denken we graag met je mee over de muzikale invulling van het feest, party of event. Wij zorgen ervoor dat de muziek aansluit bij jullie wensen en behoeften.

Kies voor ervaring voor uw feest

Wat het doel ook is, bij DJ bedrijfsfeest denken we graag met je mee over de muzikale invulling van het feest. Wij zorgen ervoor dat de muziek aansluit bij wat jullie ogen hebben. We doen dit door te luisteren naar de wensen van de klant en daar onze expertise op toe te passen. DJ bedrijfsfeest maakt er een groot feest en geslaagd evenement van want wij ontzorgen jou met onze kennis over de muziekkeuze tot live entertainment

Een feest aan een vaste prijs

Bij DJ bedrijfsfeest “het concept van Tom Cosyns” werken we altijd met een prijs waar alles inbegrepen zit. Hiermee bedoelen we : dj set (draaien), verplaatsingskost en eventueel een installatie klank en licht is ook mogelijk. Bij ons zitten er geen addertjes onder het gras om komt de klant niet voor verrassingen te staan. De prijs die je betaalt voor een DJ bedrijfsfeest krijg je op voorhand via een duidelijk offerte. Om de juiste prijs te ontvangen voor het inhuren van
DJ bedrijfsfeest Tom Cosyns kan je  eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen.  Je kan de DJ bedrijfsfeest inhuren met of zonder installatie.

Of het nu gaat om een klein personeelsfeest of een grootschalig bedrijfsfeest of event, alles is mogelijk.  Bekijk dé  sfeerbeelden van DJ om Cosyns als dj bedrijfsfeest en voor meer info bel gerust op +32 495/21 45 83.

Gegarandeerd een swingend feest waar iedereen zal over praten!

Een DJ boeken voor je feest is nog best lastig. Omdat je niet weet je van tevoren of de DJ aansluit bij wat jullie voor ogen hebben? Natuurlijk willen jullie met het trouwfeest een verpletterende indruk maken. Daarom is het belangrijk om de juiste vragen te stellen voordat jullie een keuze maken. Het is trouwens de bedoeling om de juiste DJ te boeken.  DJ Tom Cosyns weet hier alles van, zodat het boeken van een DJ voor uw bedrijfs of personeelsfeest een makkie wordt!

Tom is een zeer ervaren Allround DJ. Tom voelt perfect aan wat er nodig is om een fantastische feestavond te creëren. Als allround DJ mixt Tom de beste dansmuziek van vroeger tot nu aan elkaar, van een rustige opbouw tot een knallende finale, hij zorgt gegarandeerd voor een volle dansvloer! Laat niets aan het toeval over en zeker de muziek niet. De muziek is een van de belangrijkste aspecten van een feest!. Wij brengen jullie event naar een geweldig hoogtepunt, we draaien muziek voor iedereen. De kracht van DJ Tom is dat hij de nummers snel kan mixen in elk genre. Jullie kiezen een deel van de muziek zelf, Tom zal rekening houden met jullie wensen en ervoor zorgen dat jong en oud zich zal amuseren op de dansvloer. Een persoonlijk intake gesprek enkele weken voor het feest is altijd aan de orde. Waarom Tom als  DJ boeken? Kijk naar de reacties van onze tevreden klanten en ontdek waarom.

dj bedrijfsfeest