DJ Bedrijfsfeest

DJ bedrijfsfeest gezocht? Dan zit je hier goed! Ben je begonnen met de organisatie van u bedrijfsfeest? Een bedrijfsfeest wilt u natuurlijk op maat laten doen. Ieder feest is namelijk anders., standaard is niet goed genoeg. Een bedrijfsfeest op maat zeker wel, u hebt dan de zekerheid dat u in uw geval een schitterende avond  krijgt.

Op zoek naar een  DJ bedrijfsfeest?

Bij DJ bedrijfsfeest Tom kunt u terecht voor elk bedrijfsfeest op maat. Wij luisteren naar uw behoeften en wensen en draaien het feest zodat jullie het voor ogen hebben. We maken een draaiboek van het feest en de muziekkeuze. U bepaalt welke platen moeten gedraaid worden en welke niet. Tom is een Allround DJ met 30 jaar ervaring en kan elke muziekstijl draaien: 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, Disco, fout, vlaams, rock, house, top 50, retro house …  Als DJ bedrijfsfeest zal voor  de juiste interactie en entertainment zorgen en iedereen op dansvloer krijgen.Hij werkt daarbij op een professionele en gestructureerde manier. Hij draait niet alleen uw bedrijfsfeest, hij houd ook tijdens het feest contact met u als opdrachtgever. U wordt zo betrokken bij het hele bedrijfsfeest.

Check zeker en vast de reacties van tevreden klanten

DJ Trouwfeest

Allround DJ

Zoek je een DJ bedrijfsfeest? Huur dan Tom Cosyns! Op onze website vindt u meer over onze werkwijze. U kunt voor contact mailen naar info@djtom.be of het contactformulier op de website invullen. Wil je een 90’s, Disco of foute party, Apres ski party of een mix van alles, het kan allemaal. Tom brengt als DJ bedrijfsfeest de beste beats op dansvloer voor iedereen.

Waarom kiezen voor Dj Tom op uw bedrijfsfeest:

Tom is een rasechte entertainer met jaren ervaring als DJ bedrijfsfeest in binnen en buitenland. 
Wij draaien aan één vaste prijs
U krijgt een bedrijfsfeest op maat
Allround DJ we draaien muziek voor iedereen
Professionele klank en lichtinstallatie
Led verlichte dj booth, led tubes en andere led verlichting
Het feest en u wensen worden op voorhand besproken

Onze mogelijkheden zijn zeer uitgebreid en we draaien elk bedrijfsfeest op maat. Wij werken met een exclusieve discobar bestaande uit professioneel geluid van HK Audio en een volledige LED lichtshow met een LED DJ booth en LED zuilen.

De installatie van de Bedrijfsfeest DJ maakt het personeelsfeest van uw bedrijf helemaal af!

Foto’s van het Nieuwjaarsfeest van de Vlaamse Overheid in Tour et Taxi Brussel met DJ Tom

Deze bedrijven gingen u afgelopen jaar al voor, is uw bedrijf het volgende?

  • DJ BedrijfsfeestMedia Markt en Saturn
  • HH ziekenhuis Leuven,
  • Manna
  • Nutricion
  • Air France
  • KLM Cargo
  • Audi Brussel
  • HH ziekenhuis Leuven
  • FOD Binnenlandse Zaken
  • Klim VZW
  • Bnp Paribas Fortis
  • Zelfbouwmarkt
  • Vlaamse Overheid …

DJ Tom boeken op u volgende bedrijfseest of personeelsfeest?

Wat is er nu echt belangrijk als je op zoek bent naar een goede DJ voor jullie bedrijfsfeest? Uiteraard is muziekkennis en het goed kunnen mixen van nummers een must. Maar het is niet voldoende. Een bedrijfsfeest vraagt namelijk net even wat extra vaardigheden van een DJ.

Tijdens een bedrijfsfeest moet de DJ namelijk om kunnen gaan met de (soms) erg grote leeftijdsverschillen en het type mens dat werkt bij een bepaald bedrijf. Technici hebben bijvoorbeeld vaak een heel andere muzieksmaak dan de verkopers en de meeste chauffeurs luisteren vaak naar heel andere muziek dan administratieve medewerkers. Een goede DJ weet dit perfect in te schatten. Wat is er fijner dan tijdens het personeelsfeest of bedrijfsfeest zelf achterover te kunnen leunen en te genieten van je personeel of collega’s die het zichtbaar naar hun zin hebben?

Het is daarnaast ook mooi meegenomen als de DJ wat ervaring heeft met aankondigingen en het presenteren van evenementen. Bij veel personeelsfeesten wordt er namelijk niet alleen gedanst maar zijn er ook vaak enkele sprekers of andere officiële momenten die moeten worden aangekondigd. Tot slot heeft het de voorkeur als een DJ op een personeelsfeest enige levenservaring heeft. Niet te jong dus, maar natuurlijk ook weer niet te oud.

Tom verzorgd als dj bedrijfsfeest op hoogstaand niveau jouw ook jou corporate event, personeelsfeest, bedrijfsborrel, bedrijfspresentatie, opening van een bedrijfspand, beursstand, kerstborrel of nieuwjaarsborrel.

Wat jou feest ook is, bij DJ bedrijfsfeest denken we graag met je mee over de muzikale invulling van het feest, party of event. Wij zorgen ervoor dat de muziek aansluit bij jullie wensen en behoeften.