Dj verjaardagsfeest inhuren?  De perfecte Verjaardagsfeest DJ moet een breed scala aan muziek kunnen spelen en zorgen voor een schitterende party. Van disco, foute muziek tot de nieuwste hits. Hier kan u onmiddellijk een professionele allround DJ inhuren. Tom is een van de meest geboekte DJ’s van Vlaanderen, van verjaardagsfeestjes tot trouwfeesten, fuiven, party’s en nog veel meer. DJ verjaardagsfeest biedt de ultieme entertainment-oplossing voor elk evenement.

Maak van je verjaardagsfeest een onvergetelijke dag en boek DJ Tom een DJ met 25 jaar ervaring als Feest DJ. Ben je begonnen met de organisatie van jouw verjaardag. Naast een feestzaal of locatie huren, zorgen voor eten en drank, je vrienden, collega’s of familie uitnodigen moet je ook op zoek naar een goede DJ. Een disc jockey di uw verjaardagsfeest tot een geslaagde party kan brengen en zorgt voor de nodige ambiance op de dansvloer. Via het internet een DJ beoordelen op zijn kunnen is niet eenvoudig, wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Tom is resident DJ van Moose bar Vlaanderen het Apres Ski concept van Discotheek Versuz. Hij draait zowel in de Moose bar van Antwerpen, Hasselt, Aalst, Herentals en Mechelen.

MOOSE BAR XXL SPORTPALEIS ANTWERPEN

DJ Tom Cosyns draaide op de grooste Apres Ski Party van Europa.

Zowel vrijdag 7 als zaterdag 8 februari werd het Sportpaleis opnieuw één bruisende après-skistube waar o.a. de populaire MOOSE Bar-dj’s de muziek verzorgen en optredens aankondigen van grote nationale en internationale artiesten. Bij de eerste editie waren Willy Sommers, De Romeo’s, DJ Paul Elstak en onze Anton aus Tirol-vriend DJ Ötzi weergaloos en die muzikale line-up wordt doorgetrokken de komende editie.

In 2020 hangt de après-skisfeer uit de Oostenrijkse bergen of de Franse Alpen niet één, maar twee dagen in het Sportpaleis, dat opnieuw wordt omgebouwd tot één grote skihut, inclusief een verrassend en spraakmakend decor. Er wordt nog steeds gesproken over de skiliften, 3 centrale bars op het middenplein, goed voor 150 lopende meter toog, de halve liters bier en bijbehorende schnaps, obers gekleed in authentieke lederhosen, Dirndls en Heidi-in-Tirol jurkjes,… maar het wordt nog straffer, zotter en spectaculairder. Kortom, 2 avonden die je niet kan en mag missen, anders mis je dé party van het jaar in het Sportpaleis.

Op Tomorrowland zat de MOOSE Bar constant afgeladen. Een bewijs dat het concept – de après-ski-sfeer uit de bergen halen – erg veel aanhang heeft. De eerste editie van MOOSE Bar XXL, vorig jaar in het Sportpaleis, was meteen uitverkocht, en dus kon een vervolg niet uitblijven. In 2020 worden feestgangers zelfs op twee avonden plezier getrakteerd. Naast De Moose Bar Resident Dj’s zijn er ook optredens van Christoff, Bart Kaell, Cascada, Kobe & Viktor, Lorenz Büffel, Tobbe, De Alpenzusjes, Het Feestteam …

Tom Cosyns draait in 2020 2 weekends op Tomorrowland

In 2019 draaide Tom Cosyns voor de eerste keer 1 weekend op Tomorroland. In 2020 zou hij er 2 keer staan, maar Corona stak er een stokje voor.

Er zijn veel oude getrouwen op de affiche van Tomorrowland 2020: David Guetta, Armin Van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike en Dimitri’s vrouw MATTN. Vorig jaar trad die laatste nog op met Paris Hilton, maar de hotelerfgename komt dit jaar terug voor een eigen show. Ook Eric Prydz keert terug met zijn spectaculaire hologrammenshow ‘Holosphere’.

Elk jaar programmeert Tomorrowland ook enkele niet-dance-acts, en dit jaar lijkt het festival duidelijk in te zetten op Nederlandse hiphop. Zowel De Jeugd Van Tegenwoordig, Jebroer, Snelle en The Opposites wisten een plekje te versieren op de affiche, maar van Belgisch hiphoptalent lijkt geen sprake. Toch mogen onze landgenoten niet klagen, want ze zijn alomtegenwoordig. Onder meer Netsky, Discobaar a Moeder, 2ManyDJ’s, Murdock en Peter Luts , Laurent Werry, Tom Cosyns en vele andere  komen het mooie weer maken in De Schorre.

The People of Tomorrow. We believe in enjoying life to the fullest without having to compromise everything. We are responsible for the generation of tomorrow and respect each other and Mother Nature.  In a commitment to create a reality that relates positively with Mother Nature and contributes to the well-being of the next generations. Let’s engage with each other and do something good today, for which we will be grateful for tomorrow.

Een swingend verjaardagsfeest zonder zorgen met DJ Tom

DJ Tom is een DJ die zijn sporen verdiende als DJ in discotheken, danscafe’s en feesten.dj tom
Hij kan jong en oud entertainen en beschikt over 25 jaar ervaring in het draaien van verjaardagsfeesten.
Wordt je 16, 18, 21, 25, 30, 40, 50 of 65 jaar? Voor elke leeftijd kan er gefeest worden en kan u DJ Tom inhuren.
Hij beschikt over alle muziek voor jong en oud, zo is Tom inzetbaar voor elke vorm van entertainment
Hij maakt van elk feest een geslaagd feest, en zorgt er voor dat kwaliteit voor een ieder betaalbaar blijft.
Tom zal u verjaardag op maat draaien, u mag zelf de muziek kiezen en een lijstje maken met nummers die hij zeker moet draaien. DJ Tom is een DJ die iedereen kan waarderen. Hij maakt van elk verjaardagsfeest een TOP feest met de lekkerste dansmuziek van vroeger en nu.

Aan elk feest is een perfecte voorbereiding verbonden!

Jouw verjaardag DJ

Als ervaren DJ weten we vrij snel wat u gasten willen horen, Tom is een Allround DJ en kan elke genre van muziek draaien van House, Retro house, TOP 50 tot de grootste hits uit de jaren 70,80,90,00. Iedereen mag de avond zelf ook verzoekjes aanvragen. Onze doelstelling is jullie een onvergetelijk verjaardagsfeest te bezorgen. Muziek draaien geen hobby voor ons, wij doen het met veel passie. Een feest is pas geslaagd als wij er ons ook goed bij voelen. Dankzij onze jarenlange ervaring maken wij van iedere verjaardag een swingend feest.

De voordelen van verjaardagsfeest DJ Tom op een rij


25 jaar ervaring in het draaien van verjaardagsfeesten
Een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
Hij kan alle muziekgenres draaien
Professionele klank en lichtinstallatie
Urenlang entertainment en een onvergetelijke avond!
Uw wensen en behoeften worden van te voren besproken.
De DJ boeking wordt contractueel vastgelegd

 

 

Foto’s van onze verjaardagsfeesten

Contacteer ons

Vraag geheel vrijblijvend hieronder een offerte aan of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.
Het is steeds mogelijk een afspraak te maken om uw verjaardagsfeest tot in de puntjes met de DJ te bespreken!
Ga naar de contactpagina hier op de website of mail naar: info@djtom.be of nog veel sneller bel ons: 0495/21 45 83.
Wij draaien over heel Vlaanderen : Oost-VlaanderenWest-VlaanderenVlaams BrabantBrusselAntwerpen en Limburg

Andere diensten : DJ Bedrijfsfeest  –  DJ Trouwfeest –  DJ Bedrijfsfeest –  DJ Trouwfuif 

SWEET 16 – 18 PARTY – FEEST

Ben je bijna 16 of 18? Dat vraagt om een Sweet 16/18 feest! Deze onvergetelijke leeftijd moet worden gevierd met een vette party! Verras je vrienden en jezelf met hét beste verjaardagsfeest ooit! Sweet16/18 feestje zijn zeer populair in Vlaanderen. Wilt u meer info over het boeken van een DJ voor Sweet 16 feesten? Contacteer DJ Tom, hij maakt jou feest uniek en staat garant voor de beste muziek!

Wat is een sweet sixteen of eighteen party?

Het fenomeen komt overgewaaid uit Amerika. Zestienjarige en achtienjarigen geven er een feestje met veel glitter en glamour. Er worden dure kleren gekocht, dure cadeaus en men komt op het feestje aan in een limo. Zo extreem moet het niet allemaal, maar steeds meer zestienjarigen of achtienjarigen willen ook hier een leuk feestje geven, hun eerste echte party. Aan de ouders dus om zo’n sweet sixteen/eighteen party te organiseren en alles in goede banen te leiden.