Persoonlijk contact vind ik zeer belangrijk

 

Ik probeer hier op de website een zo goed mogelijk beeld te schetsen van mijn manier van werken. Elke reactie of feedback van een tevreden klant gebruik ik graag als referentie. Zit u nog met vragen? Of wil je graag meer weten over mijn manier van werken alvorens mij vast te leggen? Dan nodig ik jullie graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij mij op kantoor te Voorde (Ninove). Mensen die mij niet kennen weten niet wie ik ben of hoe ik werk, daarom is het nuttig om eens bij me langs te komen om kennis te maken en te ontdekken hoe ik een feest draai. Ik kan op al jullie vragen beantwoorden. Jullie ontvangen tips van bijvoorbeeld de openingsdans(en), mijn installatie …   Daarnaast  bespreken we welke muziek jullie graag willen horen en welke absoluut niet.

 

 

Een kennismakingsgesprek op voorhand geeft een goed beeld van wat ik voor jullie kan betekenen.

Heeft u interesse in een persoonlijk gesprek?

Mail dan naar: info@djtom.be,  vul de pagina onderaan in of nog sneller bel me: 0495/21 45 83

 

 

Enkele weken voor aanvang van het feest

 

Als jullie besluiten met mij in zee te gaan, zal ik jullie enkele weken voor het feest uitnodigen bij mij thuis. Ik hecht  veel waarde aan een persoonlijke werkwijze want elk  feest draai ik op maat van de klant, geen enkel feest in hetzelfde. Dit is ook de reden dat wij met een uitgebreid persoonlijk contact werken om van jullie dag de mooiste dag van jullie leven te maken. Tijdens dit gesprek worden alle wensen en de muziekvoorkeur besproken voor gegarandeerd een succesvol huwelijksfeest! Dit persoonlijke contact wordt al vele jaren als zeer prettig ervaren door onze klanten.

 

Wat valt er te bespreken…

 

1) een aantal praktisch zaken (aantal aanwezigen, welke leeftijden, grootte van de zaal, plaatsen van de installatie, aanvang van de dj-prestatie, wanneer openingsdans, feestthema, evt themakleuren,…)

2) uw muzikale voorkeuren : misschien hebben jullie een lijstje opgesteld met enkele nummers die je graag wil horen…
Uiteraard mag ook jullie keuze van openingsdans niet ontbreken…

De stijl van jullie dansfeest (klassiek huwelijksfeest, ambi, trouwfuif, alternatief, …, of een uitgebalanceerde mix van dit alles) ?

Mogen genodigden verzoeknummers vragen ? En ook belangrijk, wat willen jullie zeker niet horen of zien gebeuren…

 

Heel wat tevreden klanten *****

 

Bent u benieuwd wat eerdere trouwkoppels of andere klanten  van mijn DJ optreden vonden? Bekijk dan mijn reacties hier op de website. Heel wat tevreden klanten sturen na afloop van het trouwfeest een leuke feedback. Laat u ook overtuigen en met mij in zee te gaan!

Vraag een vrijblijvend gesprek.

 

  Uw naam en voornaam (verplicht)

  Uw telefoonnummer(verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Datum feest (verplicht)

  Soort van feest (verplicht)

  Uw bericht