basis-disocbar

Basic Discobar

Onze discobar voor kleine feestjes: een professionele klank en lichtinstallatie, bevat A merken, één statief van 4 LED lampen+ 1 LED effect en zwart Dj meubel. Ideaal voor een verjaardagsfeest of communiefeest.

Meer informatie over de discobar Basis

 

DELUXE-FUIF

De Deluxe Discobar

Deze discobar staat voor pure klasse, lounge en trendy uitstraling. Een Disocbar met LED Dj meubel, LED Tubes, verschillende LED effecten. Een echte Eye catcher speciaal voor trouwfeesten en bedrijfsfeesten. Deze installatie is topklasse.

Meer informatie over de Deluxe Discobar

 

allrounddj

Pakket enkel DJ

Als de locatie over een eigen installatie beschikt is het mogelijk om ons te boeken zonder discobar. Wij werken enkel met Pioneer materiaal, indien niet aanwezig op de locatie brengen we onze eigen flightcase mee die we zullen aansluiten op de installatie daar.

Meer informatie over het pakket enkel DJ

 

Persoonlijk contact is erg belangrijk

Voor een Trouwfeest werken wij steeds met een afspraak op voorhand, als DJ vinden wij persoonlijke contact met de trouwkoppels belangrijk. Tijdens de afspraak maakt u persoonlijk kennis met DJ Tom en bespreken wij het dansfeest, welke muziek jullie willen horen en welke niet …

Zo is er nooit miscommunicatie en krijgen jullie een spetterend feest.Zeker voor een trouwfeest is een goed contact en vertrouwen tussen DJ en trouwkoppel erg belangrijk!

DJ in Vlaams Brabant

Op zoek naar een Dj in Vlaams Brabant, Dj’s verhuur , diskjockey, deejay, deejays? Boek de juiste dj en maak van u feest een groot succes .Welk feest organiseert u: Binnenkort organiseert u een spetterend feest in Vlaams Brabant en wil een dj boeken Of het nu gaat om een trouw feest, verjaardagsfeest, bedrijfsfeest, huwelijksverjaardag, party of fuif er komt heel wat bij kijken. Niet enkel de catering, feestzaal of het opmaken van de uitnodigingen is van groot belang ook het inhuren van de gepaste dj is een belangrijke factor om tot een geslaagd feest te komen. Meestal is de keuze van de dj het moeilijkst, meestal heb je de dj’s die je terugvindt via het internet nog nooit aan het werk gehoord en ken je ze helemaal niet. Zal de dj in Vlaams Brabant de gepaste muziekkeuze draaien? Past de dj zijn muziekkeuze wel voldoende aan naargelang het aanwezige publiek? Is zowel de muziek als lichtinstallatie die de dj bij heeft voldoende voor de grootte van de zaal en het aantal aanwezigen? Zal het weer eens zo’n dj zijn die voortdurend door de micro zit te praten? Allemaal vragen die zeer moeilijk te beantwoorden zijn als je de dj niet kent of de muziek keuze De belangrijkste taak van een professionele dj is het spelen van de juiste platen op het juiste moment. Een dj dient zich steeds aan te passen aan wat het publiek wenst te horen. Als ervaren dj heb je dit meestal snel door. Het komt er ook op aan om voldoende muziekgenres en variatie aan muziek mee te hebben. Laat niets aan het toeval over en contacteer ons voor elk feest in Vlaams Brabant wij zorgen voor een geslaagde avond! Check gerust onze referenties en reacties van tevreden klanten.

Zeer ervaren en professioneel DJ voor een onvergetelijk trouwfeest!

De kracht van Tom ” DJ Trouwfeest Oost-Vlaanderen” is dat hij alle muziekstijlen naadloos kan mixen. Hij draait de juiste platen op het juiste moment, van de beste dansmuziek van vroeger tot de hedendaagse platen. DJ Tom houd rekening met jullie wensen en zorgt ervoor dat iedereen zich amuseert, jong en oud!

Klik hier voor reactiesKlik hier voor foto’s.

Nog niet overtuigd?

Wilt u meer weten over onze manier van werken of vrijblijvend kennismaken met DJ Trouwfeest Oost-Vlaanderen. Klik dan hier voor een vrijblijvende kennismaking. Tijdens eens persoonlijke afspraak kunnen we jullie wensen doornemen en deze afstemmen naar jullie behoeften.

Tags: DJ Trouwfeest Vlaams BrabantDJ Bedrijfsfeest Vlaams BrabantDJ Verjaardagsfeest Vlaams BrabantStripster huren Oost Vlaanderen Trouwringen Oost VaanderenIphone reparatie fotograaf huwelijk

Bewaren