Home > Diensten > DJ Kasteel van Moerkerke

DJ Kasteel van Moerkerke

Op zoek naar een DJ voor uw trouwfeest in Kasteel van Moerkerke? Bij Trouw-Feest-DJ.be boek je Tom Cosyns één van de meest gevraagde Feest DJ’s ook voor Kasteel Van Moerkerke. Een DJ inhuren voor uw trouwfeest in, uw bedrijfsfeest of personeelsfeest in Kasteel Van Moerkerke? Boek DJ Tom

Tom is in alle muziekgenres thuis, hij draait zowel 70’s, 80’s, 90’s 00’s, disco, fout, nederlandstalig, rock r&b, retro house, … tot de nieuwste hits van vandaag, deep house, electro … het is allemaal mogelijk.

Een DJ inhuren met 25 jaar ervaring en regelmatig draait in Kasteel Van Moerkerke is hier meteen mogelijk. Kijk even verder op onze website, check even de reacties en referenties van tevreden klanten en zit u met vragen contacteer ons.

Over Kasteel Van Moerkerke

 

kasteel van moerkerkeHet Kasteel van Moerkerke (bij Brugge) biedt u een hartverwarmende omgeving te midden van een historisch kader. De feestzalen, het eeuwenoude gebouw en prachtige park zijn op vandaag helemaal afgestemd om aan uw wildste feestideeën te voldoen.

Mattias en Mieke, chef-kok en gastvrouw, heten u van harte welkom en danken u voor uw interesse in het kasteel. Feesten in het Kasteel van Moerkerke is een unieke en onvergetelijke gebeurtenis.

U kunt uw huwelijksceremonie laten voltrekken in de tuin of de authentieke kapelzaal. Een romantische gebeurtenis in een fabelachtige en rustige sfeer.

 

Kasteel van Moerkerke zorgt ervoor dat het een dag wordt om nooit te vergeten. Samen met u komen we tot de mooiste dag uit uw leven.

 

De zalen van Het kasteel van Moerkerke

De Ridderzaal: Deze authentieke zaal met eikenhouten eretrap, open haard en authentieke schilderijen draagt bij tot een gemoedelijke sfeer waar tot 60 personen gezellig kunnen tafelen (dicht bij het terras).

Het Salon: Deze intieme zaal wordt vaak gebruikt door groepjes tot 20 personen voor een doopsel, een werklunch, een reünie, …

De Kapelzaal : Deze zaal op de 2de verdieping is uiterst geschikt om ongestoord en in alle sereniteit een bedrijfsvergadering of seminarie te houden. Tot 40 personen kunnen hier aan tafel schuiven.

De Slotkelder: Met z’n brede rondbogen en open haard kan u hier met 90 personen genieten van een warme en gezellige sfeer in deze banket- en restaurantruimte.

Mayerling bovenzaal: Een banket tot 90 personen of een receptie tot 300 personen kunnen in deze zaal met kristallen luchters en parketvloer moeiteloos worden georganiseerd.

Mayerling benedenzaal: In een hedendaags recent vernieuwd interieur, nostalgisch aangekleed en met een prachtige authentieke Franse kasteelschouw kan u feestelijke banketten tot 200 personen organiseren.

 

DJ Prijs

De feestzaal beschikt over een eigen installatie. Tom sluit zijn materiaal aan de bestaande installatie aan, zoals zijn flightcase met Pioneer cd spelers en mengtafel, 2 lasers, rookmachine, spiegelbol, Led tubes …

De prijs voor het boeken van DJ Tom in het Kasteel Van Moerkerke is 675 euro (alles inbegrepen)

Contacteer Kasteel van Moerkerke

Kasteelstraat 7 – 8340 Moerkerke-Damme – Tel. +32 (0)50 50 03 77 | e-mail: info@kasteelvanmoerkerke.bewww.kasteelvanmoerkerke.be

Persoonlijk contact is erg belangrijk

Voor een Trouwfeest werken wij steeds met een afspraak op voorhand, als DJ vinden wij persoonlijke contact met de trouwkoppels belangrijk. Tijdens de afspraak maakt u persoonlijk kennis met DJ Tom en bespreken wij het dansfeest, welke muziek jullie willen horen en welke niet … Zo is er nooit miscommunicatie en krijgen jullie een spetterend feest.Zeker voor een trouwfeest is een goed contact en vertrouwen tussen DJ en trouwkoppel erg belangrijk!

Wij draaien over heel Vlaanderen ook in Kasteel van Moerkerke

Foto’s van onze DJ set op het trouwfeest van Bart en Tsora in het Kasteel

 

tsora en bart 01  tsora en bart 02  tsora en bart 3  tsora en bart 4  tsora en bart 5  tsora en bart 9  tsora en bart6  tsora en bart7  tsora en bart8  tsora en bart10  tsora en bart11  tsora en bart12  tsora en bart13  tsora en bart13B  tsora en bart14  tsora en bart15  tsora en bart16  tsora en bart17  tsora en bart18  tsora en bart19  tsora en bart20  tsora en bart21  tsora en bart22  tsora en bart23  tsora en bart24  tsora en bart25  tsora en bart26  tsora en bart27