DJ Berkenhof

Ben u van plan om te trouwen in Feestzaal Berkenhof te Bierbeek? Dan kan u beroep doen op DJ Tom Cosyns voor het draaien van jullie trouwfeest. De Trouwfeest DJ is één van de meest gevraagde Feest DJ’s in Vlaanderen en draait regelmatig in Feestzaal Berkenhof te Bierbeek . Een DJ inhuren voor uw trouwfeest in Berkenhof Bierbeek voor uw bedrijfsfeest, verjaardagsfeest of personeelsfeest in Berkenhof? De Feestzaal beschikt over een eigen  kwalitatieve klank en lichtinstallatie. Je hoeft dus alleen DJ Tom in te huren. De accommodatie van het Berkenhof  in combinatie met DJ Tom een zeer ervaren allround DJ maakt van uw trouwfeest een succes!

Tom is in alle muziekgenres thuis, hij draait zowel 70’s, 80’s, 90’s 00’s, disco, fout, nederlandstalig, rock r&b, retro house, … tot de nieuwste hits van vandaag, deep house, electro … het is allemaal mogelijk. Een DJ inhuren met 25 jaar ervaring die regelmatig draait in feestzaal Berkerhof Bierbeek is hier meteen mogelijk. Kijk even verder op onze website, check even de reacties en referenties van tevreden klanten en zit u met vragen contacteer ons.

Over Feestzaal Berkenhof

Gelegen in een rustig natuurgebied, aan een mooie eendenvijver. De omgeving alleen geeft reeds het zalige gevoel van verpozing.

Dezelfde sfeer komt u ook tegemoet, zodra u één van de vier zalen en de wintertuin betreedt. U kunt in Berkenhof terecht voor uw recepties of feesten. Ook bedrijven stellen de rust van Berkenhof op prijs voor de organisatie van seminaries/meetings. De warmte en charme die Berkenhof uitstraalt zijn dan ook sterke troeven om een feest, een receptie of een seminarie te laten uitgroeien tot een waarachtig gastronomisch hoogtepunt.

 

Boek DJ Tom voor het draaien van jullie trouwfeest in Berkenhof

Pakket enkel DJ € 650 (alles inbegrepen)

Het Berkenhof beschikt over een eigen installatie. Wij sluiten onze flightcase met pioneer toestellen aan op de installatie van het Berkenhof.

 

Feestzaal Berkenhof Bierbeek DJ en locatie

 

berkenhof

  • Berkenhof beschikt over 4 zalen en een wintertuin. De groene en blauwe zaal telkens tot 36 personen, de wintertuin tot 28 personen de gele zaal tot 56 personen en de grote zaal tot 100 personen (met dansvloer) en 114 personen (zonder dansvloer).
  • De grote zaal + gele zaal samen met de wintertuin geven plaats tot 184 personen
  • Bij huwelijksfeesten vanaf 50 personen worden steeds alle zalen, exclusief, ter beschikking gesteld. Er worden dan dus geen andere feesten georganiseerd.
  • De vrijdagen (tussen 1/04 en 1/11) worden, bij reservatie, voorbehouden voor feesten vanaf 50 volwassen gasten aanwezig op het diner
  • De zaterdagen (tussen 1/04 en 1/11) worden, bij reservatie, voorbehouden voor feesten vanaf 90 volwassen gasten aanwezig op het diner
  • De zondagen (hele jaar) worden, bij reservatie, voorbehouden voor feesten vanaf 30 volwassen gasten aanwezig op het diner, indien er reeds een andere zaal werd gereserveerd aanvaarden we ook een minimum van 20 personen

 

Feesten: dansfeesten  (Enkel mogelijk in combinatie met diner)

 

berkenhof2

 

Aanvang omstreeks 23.00u tot max. 4.00u
Dranken : frisdranken, Stella, Hoegaarden, Palm, huiswijnen
Supplement luxebieren (op vraag) : + € 1,00 / cons.
Duvel-Leffe-Kriek
Geen sterke dranken toegestaan
Groentesoep met brood omstreeks 1:00uur
Indien gewenst : Schuimwijn Methode Traditionelle – Supplement 12.00€ pfl.

Prijs tot maximum 4u00 ‘s morgens, bediening inbegrepen (btw. 21%-12% inbegrepen)

Gasten diner : Extra gasten vanaf 22u  1 gl. Methode Traditionelle-kir of sinaasappelsap + dansfeest

Indien een dessertenbuffet werd gekozen tijdens het diner wordt dit ook bijgerekend voor de nieuwe gasten

 

Berkenhof Bierbeek contactgegevens

 

Ruisbroekstraat 24 – 3360    BIERBEEK – Tel  0032 (0)16 46 16 28 –   www.berkenhof.be – E-mail info@berkenhof.be

Persoonlijk contact is erg belangrijk

 

Voor een Trouwfeest werken wij steeds met een afspraak op voorhand, als DJ vinden wij persoonlijke contact met de trouwkoppels belangrijk. Tijdens de afspraak maakt u persoonlijk kennis met DJ Tom en bespreken wij het dansfeest, welke muziek jullie willen horen en welke niet …

Zo is er nooit miscommunicatie en krijgen jullie een spetterend feest.Zeker voor een trouwfeest is een goed contact en vertrouwen tussen DJ en trouwkoppel erg belangrijk!

Wij draaien trouwfeesten over heel Vlaanderen ook in Feestzaal Berkenhof te Bierbeek, dicht bij Leuven. Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte of meer info, mail: info@djtom.be of nog sneller bel ons: 0495/21 45 83