DJ Ter Heyde Gooik nodig? Informeer dan naar de beschikbaarheid van Trouw DJ Tom Cosyns.  Tom is regelmatig geboekt als DJ Ter Heyde Gooik niet alleen omdat hij uit de streek van Gooik is, hij woont namelijk in Ninove. Ze huren Tom vooral in voor zijn jarenlange ervaring als DJ.

DJ Tom Cosyns is één van de bekendste Allround DJ’s van Vlaanderen. Als Allround DJ mixt hij alle muziekstijlen naadloos door elkaar. Tom is een allrounder in alle soorten muziek. Disco, 70/80/90/00’s, Foute muziek, Apres ski, Retro house, latin, R&b, Comercieel Top 50 …

Tom is ook Resident Dj van Moose Bar. Dit jaar draai  hij ook op Tommorowland, Tommorowland  winter en Moose bar XXL in het sportpaleis!

DJ Ter Heyde Gooik boeken

Wilt u Tom als DJ Ter Heyde Gooik vastleggen wees er dan snel bij want zijn agenda staat meestal maanden op voorhand vol.

Dj Tom is een Professioneel DJ sinds 1988, meer dan 30 jaar ervaring in het draaien van feesten, fuiven, party’s en heel wat residenties in verschillende top discotheken en danscafé’s in Vlaanderen. Tom is zaakvoerder van De Trouwfeest Dj ” een concept gespecialiseerd in het draaien van trouwfeesten en trouwfuiven met of zonder discobar. Allround DJ Tom draait niet wat hij leuk vindt, maar wat jullie leuk vinden.

Hij draait elk feest op maat van de klant. Kortom, bent u opzoek naar een allround DJ voor uw trouwfeest, bedrijfsfeest, verjaardag of ander feest? Zoek niet verder want dit is de Allround DJ die u zoekt.

Dj Tom Cosyns is een “Stijlvol & Professioneel Dj”. Jarenlange ervaring als Dj. Steeds zorgen wij voor een gezellige sfeer en een geslaagd geheel. Onze troef is ambiance verzekerd !!! Wij kijken naar het publiek en spelen hun smaak!

Een All Round Dj gezocht? Dan is Tom Cosyns de Dj die u zoekt ! Met zijn muziek kennis, know how en persoonlijke aanpak zorgt hij er voor dat elk feest een geslaagd feest wordt. Een feest waar uw gasten het nog lang over zullen hebben. Tom draait jullie feest op maat en houdt steeds rekening met uw wensen.

ALL IN PRIJS VOOR JOUW FEEST

DJ Ter Heyde GooikDJ Tom draait aan een vast bedrag, je weet steeds op voorhand wat je moet betalen. Onze klanten ontvangen steeds een duidelijke prijsofferte. In de prijsopmaak zit de klank en lichtinstallatie, transportkost, en draaien inbegrepen.

Tom is gespecialiseerd in: Disco, Foute muziek, Apres Ski, 70/80/90/00’s, Retro House, R&B, Latin, Comercieel, Top 50

Boek Tom als DJ Ter Heyde Gooik aan € 725 (alles inbegrepen)

Tom begint te draaien vanaf het dessert tot einde van het feest. Feestzaal Ter Heyde  zorgt voor achtergrondmuziek tijdens de receptie en diner. Tom neemt over vanaf het dessert (buffet)

Ervaring troef

DJ Tom is een gepassioneerd Allround DJ met 30 jaar ervaring Hij draait van alles en voelt als geen ander aan wat het publiek wil horen. Trouwfeesten, verjaardagsfeesten, bedrijfsfeesten, events, maar ook voor andere feesten zoals Apres Ski Party’s, Foute Party’s, Disco Party’s … draait’ hij zijn hand niet om. Tom is te boeken met onze zonder discobar (Licht en geluid).

DJ Tom bezorgd jullie een spetterende avond!

DJ Ter Heyde Gooik

Feestzaal Ter Heyde by Flavour’It-Catering

Ontdek de authentieke en gezellige feestzaal in Gooik. Een huwelijk, babyborrel, jubileum, verjaardag of communie, steeds zorgen we voor een feest op maat met de nadruk op een gastronomische ervaring en attentvolle bediening.

Ook voor bedrijven bieden we een ruim aanbod aan mogelijkheden, gaande van zaalverhuur voor een seminarie of productvoorstelling tot een volledig uitgewerkt event met catering + eventueel inhuren van DJ Ter Heyde Gooik aan € 725.

Onze feestzaal heeft heel wat troeven:

  • Het unieke en authentieke karakter van de zaal wordt gecombineerd met een moderne inrichting.
  • Onze grote tuin kan gebruikt worden voor een ceremonie, receptie, kinderanimatie, enzovoort.
  • We zijn vlot bereikbaar, zowel vanuit Vlaams-Brabant als uit Oost-Vlaanderen en Brussel.
  • Er is ruim voldoende parkeergelegenheid op onze parking

En zoveel meer, kom het zelf ontdekken op een van onze evenementen of na afspraak.

Flavour’It Catering

Flavour’It werd in 2012 opgericht door Johannes Gérardy te Sint-Pieters-Leeuw. Beginnende in bijberoep als kok aan huis, groeide het doorheen de jaren verder uit naar een volwaardige event-catering voor particulieren en bedrijven in heel België.

Tot op vandaag bieden we met Flavour’It Catering catering op locatie aan. Met de focus op gastronomische, gemoedelijke en budgetvriendelijke feesten kan u van onze buffetten genieten voor groepen vanaf 30 personen. Meer informatie en het volledige aanbod kan u terugvinden op onze website.

Feestzaal Ter Heyde

Feestzaal Ter Heyde werd in 1992 opgericht door André Tiels. Het begon eerst kleinschalig maar breidde vrij snel uit naar een grote zaal met een capaciteit van meer dan 200 personen. De feestzaal groeide al snel uit tot een vaste waarde in het Pajottenland.

In mei 2020 wordt Feestzaal Ter Heyde overgenomen door Flavour’It Catering. Op 1 januari 2022 stapte Katrien De Waele mee in de zaak en vormt zij samen met Johannes de perfecte tandem in het organiseren en coördineren van business- en privé-evenementen.

Wilt u een leuk feest beleven gebruik  dan de  Tip van DJ Ter Heyde Gooik  ga dan naar de Feestzaal voor uw feest!