Home > Diensten > DJ Salons Cortina Wevelgem


 

Cortina Wevelgem – DJ

 
Op zoek naar een DJ voor uw trouwfeest in Feestzaal Cortina te Wevejgem? Bij Trouw-Feest-DJ.be boek je Tom Cosyns één van de meest gevraagde Feest DJ’s ook voor Cortina Wevelgem. Een DJ inhuren voor uw trouwfeest in Cortina uw bedrijfsfeest of personeelsfeest in Cortina te Wevelgem? Boek DJ Tom

Tom is in alle muziekgenres thuis, hij draait zowel 70’s, 80’s, 90’s 00’s, disco, fout, nederlandstalig, rock r&b, retro house, … tot de nieuwste hits van vandaag, deep house, electro … het is allemaal mogelijk.

Een DJ inhuren met 25 jaar ervaring en regelmatig draait in Cortina Wevelgem is hier meteen mogelijk. Kijk even verder op onze website, check even de reacties en referenties van tevreden klanten en zit u met vragen contacteer ons.

Over Feestzaal Cortina Wevelgem

 

DJ Cortina WevelgemU heeft trouwplannen? Van harte proficiat! De zaakvoerders van Cortina helpen u bij de volledige organisatie van het huwelijksfeest. In de prachtige feestzalen zal u een feest beleven dat uw mooiste dag echt onvergetelijk maakt. Welke formule u ook in gedachten heeft: een verzorgd menu, een walking diner, een diner onder buffetvorm,… Bij Cortina ben u verzekerd van een feilloos verloop! Feesten is een kunstwerk op zich met het trouwfeest als meesterstuk en omdat kunstwerken mooie kaders verdienen, is hiervoor de “Cortina” de plaats bij uitstek.Gastronomische huwelijksfeesten van A tot Z, begeleid en verzorgd tot in de puntjes en telkenmale gekruid met smaak, kwaliteit en klasse.

 

 

Kenners zijn het erover eens…. De “Cortina” is een buitenbeentje.

De zalen van Cortina

Zaal Escoffier met zijn indrukwekkende luchter mag beschouwd worden als de meest imposante zaal van Salons Cortina. Deze ruime en hoge zaal voorzien van klimaatregeling, biedt een capaciteit van 750 personen.
Zaal Sèvres is ideaal voor banketten en seminaries van 20 tot 100 personen.
Zaal Bocuse is een gezellige ruimte waar recepties kunnen plaats vinden tot 350 personen.
Zaal Melvin is de kleinste, maar niettemin, gezellige zaal waar u zowel kan vergaderen als een familiebijeenkomst kan laten plaatsvinden. De zaal biedt ruimte aan maximum 30 personen.
Tuinen aansluitend aan de zaal escoffier, waar u kan genieten van de receptiemogelijkheden tot 500 personen.

DJ Prijs

De feestzaal beschikt over een eigen professionele klank en lichtinstallatie. U kan dus DJ Tom inhuren zonder discobar. De prijs voor het draaien van een trouwfeest in Feestzaal Cortina is 475 euro (alles inbegrepen) Dj Tom begint te draaien vanaf het dessertbuffet tot einde van het feest.

Tom draait met zijn eigen Pioneer cd spelers en mengtafel, deze worden aangesloten aan de installatie daar aanwezig.

DJ Tom draaide het huwelijksfeest van Bjorn en Sabrina in Cortina

 

IMG_7602  IMG_7610  IMG_7609

 

IMG_7607    IMG_7607  IMG_7604  IMG_7603

Contacteer Cortina

Lauwestraat 59, 8560 Wevelgem | e-mail: info@salonscortina.be | tel: +32 (0)56 41 25 22 | www.salonscortina.be

Persoonlijk contact is erg belangrijk

Voor een Trouwfeest werken wij steeds met een afspraak op voorhand, als DJ vinden wij persoonlijke contact met de trouwkoppels belangrijk. Tijdens de afspraak maakt u persoonlijk kennis met DJ Tom en bespreken wij het dansfeest, welke muziek jullie willen horen en welke niet …

Zo is er nooit miscommunicatie en krijgen jullie een spetterend feest.Zeker voor een trouwfeest is een goed contact en vertrouwen tussen DJ en trouwkoppel erg belangrijk!

Wij draaien over heel Vlaanderen ook in Cortina Wevelgem