Nieuwjaarsreceptie Agentschap Integratie en Inburgering Vlaamse Overheid 29/12/2016

 

 

Beste Tom,

Ik wil je graag nog eens hartelijk bedanken voor de fijne muzikale namiddag/avond die je ons bezorgd hebt afgelopen vrijdag. Het was een super feestje…ik heb enkel positieve reacties gekregen! Volgend jaar zal ons nieuwjaarsfeest plaatsvinden in dezelfde locatie Tour et Taxi in Brussel, we willen u onmiddellijk terug boeken voor het verzorgen van de muziek.

Het was fijn samenwerken – bedankt!

Vriendelijke groeten, Mariellle Renders en Sandra Vanhorenbeeck

 

 

INTEGRATIE EN IMBURGING 1 INTEGRATIE EN IMBURGING 7 INTEGRATIE EN IMBURGING 4 INTEGRATIE EN IMBURGING 6 INTEGRATIE EN IMBURGING 5 INTEGRATIE EN IMBURGING 11 INTEGRATIE EN IMBURGING 10 INTEGRATIE EN IMBURGING 9 INTEGRATIE EN IMBURGING 8 INTEGRATIE EN IMBURGING 7

Het Agentschap Integratie en Inburgering ondersteunt het Vlaams integratiebeleid. Je vindt in het Agentschap alle diensten voor integratie, inburgering, sociaal tolken en vertalen, en de Huizen van het Nederlands (behalve de diensten in de steden Gent en Antwerpen en het Huis van het Nederlands Brussel)

Het Agentschap Integratie en Inburgering is een private stichting. Het is in 2014 opgericht door de Vlaamse overheid als extern verzelfstandigd agentschap.

De nieuwjaarsreceptie van het agentschap met aansluitend party vond plaats in Hotel de La Poste in de site van Tour & Taxis voorafgegaan door een speech van Minister Homans en Leen Verraest. Er waren 700 personeelsleden en genodigden van over volledig Vlaanderen.