Beveiliging op evenementen

Veiligheidsnormen het belangrijkste selectiecriterium voor een locatie, wat door 56% van de evenementenplanners wordt opgemerkt. Hoewel sommige evenementmanagers vertrouwen op het beveiligingssysteem dat al is opgezet door de locatie die ze hebben geboekt, worden mobiele bewakingssystemen een populaire trend voor planners die een extra oogje willen houden op hun feestgasten, activa, werknemers en faciliteiten.

Beveiliging op evenementen is in elk scenario een zware taak, maar als je er high-profile gasten aan toevoegt, gaat het stressniveau om hun veiligheid te garanderen door het dak. Fysieke beveiligers zijn de industriestandaard voor beveiliging, maar wanneer uw evenement politici, atleten, filmsterren en andere beroemdheden omvat, hebt u een extra beveiligingslaag nodig. Mobiele beveiligingssystemen kunnen worden gebruikt ter ondersteuning van uw fysieke beveiligers. Uw personeel kan niet altijd overal zijn – dat is waar het huren van mobiele beveiligingscamera’s om de hoek komt kijken. Terwijl de rest van uw personeel rondloopt en in- en uitgangen bewaakt, kunnen uw camera’s eenvoudig worden bewaakt door slechts een paar beveiligingsprofessionals. Lees verder voor meer informatie over hoe het huren van beveiligingscamera’s de veiligheidsnormen voor het welzijn van uw gasten kan helpen verhogen.

Een mobiel camerasysteem verbeter zelfs u uw fysieke beveiliging

Uw mobiele beveiligingssysteem moet uw fysieke beveiliging ondersteunen.

Terwijl uw beveiligers over de vloeren lopen en de in- en uitgangen bewaken, dienen uw beveiligingscamera’s als uw ogen in de lucht. Uw camera’s kunnen worden gebruikt om te letten op verdachte activiteiten, grote groepen verdachte mensen en om de menigte te scannen op tekenen van potentieel geweld, terwijl het op afstand bekijken op smartphones en iPads het aangewezen beveiligingspersoneel in staat stelt om in real-time te reageren op problemen.

Als uw evenement een green room of backstage-ruimte heeft voor uw beroemde bezoekers, kunnen beveiligingscamera’s u ook helpen in de gaten te houden wie er in deze ruimtes komt en gaat. Een visuele registratie van wie zich in deze gevoelige zones bevindt, geeft uw gasten een veiliger gevoel en biedt videobewijs voor het geval zich toch een incident voordoet.

Elk jaar worden in de Verenigde Staten meer dan 7 miljoen diefstallen van eigendommen gemeld. Visuele beveiligingscamera’s en bewegwijzering zijn een goede manier om criminaliteit en diefstal van bezittingen of voorwerpen van uw gasten tegen te gaan. Het is ook belangrijk om het juiste mobiele beveiligingssysteem te hebben om concreet videobewijs te hebben van eventuele diefstal of andere misdrijven die op uw evenement plaatsvinden.

Beveiligingscamera voor evenementen van elke omvang

Het is bekend dat grote bijeenkomsten een aantal problemen opleveren voor particuliere beveiligingsteams. Of uw team nu bezig is met het beheren van opstoppingen van voetgangers, het letten op diefstal of het aanpakken van potentiële bedreigingen zoals vechtpartijen, beveiligingsteams kunnen moeite hebben om hun omgeving onder controle te houden als de juiste beveiligingsmaatregelen niet worden genomen. Een populaire optie voor het verbeteren van de veiligheid van uw evenement is een mobiel bewakingssysteem. Omdat er geen directe ethernetverbinding nodig is, kunnen deze vaak tijdelijk gemonteerde camera’s overal worden geplaatst waar stroom is. Een draadloos toegangspunt kan uw videobeelden streamen naar een nabijgelegen netwerkvideorecorder die live videobeelden doorstuurt naar elk aangesloten apparaat, zoals een smartphone of tablet.

Hoe groot of afgelegen uw evenement ook is, er is een mobiele beveiligingsoptie die past bij uw beveiligings- en veiligheidsplannen. Onze draadloze netwerken zijn berekend op lange afstanden – onze draadloze apparaten zijn door de fabrikant berekend op 50Mbps op 3 mijl met voldoende bandbreedte voor een soepele overdracht van meerdere camerafeeds. Zolang uw locatie over stroom beschikt, kunnen wij aan al uw behoeften op het gebied van mobiele evenementenbeveiliging voldoen.

Mobiele beveiliging op maat

In tegenstelling tot vaste bewaking is mobiele of tijdelijke bewaking draagbaar. Hoewel u al uw tijdelijke beveiligingscamera’s op een mobiel apparaat kunt bekijken, verwijst “mobiele beveiliging” in dit geval naar de mogelijkheid om de bewakingsapparatuur mee te nemen waar u deze ook nodig heeft.

Deze mobiele beveiligingssystemen zijn perfect voor conventies, festivals en grote bijeenkomsten omdat ze bijna overal kunnen worden geïnstalleerd.

De Wireless All-in-one Security Package, van sitcon.be, is een op maat gemaakt pakket dat doorgaans 1 tot 4 beveiligingscamera’s bevat, samen met een draadloos zender- en ontvangerpaar. Deze populaire optie gebruikt de draadloze zender om uw videobeelden naar een nabijgelegen NVR te sturen, die de beelden kan uitzenden naar een aangesloten smartphone, tablet of computer.

Mobiele beveiligingsoplossingen op maat

Een van de beste eigenschappen van de Mobiele beveiligingscamera Box is dat deze volledig aanpasbaar is. Elk aantal of type beveiligingscamera’s dat fysiek op een van onze robuuste beveiligingskoffers kan worden gemonteerd, is een optie. U kunt bijvoorbeeld een pan-tilt-zoom, of PTZ, camera een groot gedeelte laten bewaken, terwijl kleinere bullet- of dome-camera’s gericht zijn op kleinere details – waardoor uw fysieke beveiligingsteam wordt uitgebreid zonder dat u extra personeel hoeft in te huren.

Ondersteuning op locatie

Wanneer u een mobiele beveiligingscamera huurt bij sitcon.be, krijgt u meer dan alleen een bewakingspakket. Onze vertrouwde, ervaren technici zullen u helpen uw beveiligingscamera’s op de meest efficiënte locaties te plaatsen voor uw unieke locatie en evenement. Onze experts werken voorafgaand aan uw evenement samen met uw beveiligingspersoneel om uw camerabehoeften en lay-out te bepalen. Eenmaal ter plaatse werken onze technici samen met uw beveiligingspersoneel om ervoor te zorgen dat de installatie soepel verloopt en dat alle gevoelige gebieden worden gedekt.

Onze technici helpen u ook bij het configureren van uw systeem en zorgen ervoor dat alles werkt voordat uw evenement plaatsvindt. Al onze draadloze All-in-ones zijn op maat ontworpen en met de hand getest door onze vertrouwde interne professionals.

Mobiele beveiligingscamera’s voor elk evenement

U moet verder gaan dan de standaard beveiligingspraktijken om uw gasten een veilig gevoel te geven in deze tijd. Verhuur van mobiele bewakingscamera’s is een geweldige manier om uw fysieke evenementenbeveiligers te ondersteunen. Wat de beveiligingscamera’s voor uw evenement ook nodig hebben, onze experts zullen samen met u uw budget en locatieplan bekijken en de beste opties bespreken om aan uw beveiligingsnormen te voldoen.

Bent u op zoek naar advies over een mobiele of tijdelijke beveiligingsoplossing? De Mobiele beveiligingscamera Box is ontworpen door de trouwfeest dj. Deze op maat gemaakte boxen zijn uitgevonden om elk project aan te kunnen en zijn robuust genoeg om buitenplaatsing te weerstaan. Gebouwd door een bedrijf met tientallen jaren ervaring in de industrie, zijn onze Mobiele beveiligingscamera Box Boxen getest in verschillende omgevingen, van bouwplaatsen tot gemeenschapsfestivals – en alles daartussenin.

Heeft u hulp nodig bij het selecteren van een Mobiele beveiligingscamera Box-configuratie? Neem dan nu contact met ons op voor een gratis advies. Onze toegewijde en hooggekwalificeerde bewakingstechnici kunnen u helpen de beste oplossing voor uw unieke behoefte te selecteren. Deze technici kunnen een locatieonderzoek uitvoeren om u te sturen naar welke oplossing voor u het beste werkt en uitleggen waarom.