basis-disocbar

Basic Discobar

Onze discobar voor kleine feestjes: een professionele klank en lichtinstallatie, bevat A merken, één statief van 4 LED lampen+ 1 LED effect en zwart Dj meubel. Ideaal voor een verjaardagsfeest of communiefeest.

Meer informatie over de Discobar Basic

 

DELUXE-FUIF

De Deluxe Discobar

Deze discobar staat voor pure klasse, lounge en trendy uitstraling. Een Disocbar met LED Dj meubel, LED Tubes, verschillende LED effecten. Een echte Eye catcher speciaal voor trouwfeesten en bedrijfsfeesten. Deze installatie is topklasse.

Meer informatie over de Deluxe Discobar

 

allrounddj

Pakket enkel DJ

Als de locatie over een eigen installatie beschikt is het mogelijk om ons te boeken zonder discobar. Wij werken enkel met Pioneer materiaal, indien niet aanwezig op de locatie brengen we onze eigen flightcase mee die we zullen aansluiten op de installatie daar.

Meer informatie over het pakket enkel DJ

 

Disco party’s zijn in de dag van vandaag,

Ben je dus op zoek naar een disco DJ, Dj’s , diskjockey, deejay, deejays(studio54)? Huur één van de meest gevraagde feest dj’s en maak van uw disco feest een groot succes. Binnenkort organiseert u samen met familie of vrienden een spetterende disco party of ben je van plan om een verjaardagsfeest, bedrijfsfeest of personeelsfeest te organiseren? Waarom dan niet kiezen voor een disco party met DJ. Boek Disco DJ Tom op jou Disco Party hij draait dan de beste disco hits de jaren 70, 80 en 90.Of het nu gaat om een dj disco party met of zonder discobar er komt heel wat bij kijken. Niet enkel de aankleding, decoratie, feestzaal, locatie of het opmaken van de uitnodigingen is van groot belang ook het inhuren van de gepaste disco dj is een belangrijke factor om tot een geslaagde disco party te komen, want een dj maakt of breek het feest!

Meestal is de keuze van huren van de dj het moeilijkst, meestal heb je de disco studio 54 dj’s die je terugvindt via het internet nog nooit aan het werk gehoord en ken je ze helemaal niet. Zal de disco dj de gepaste muziekkeuze of jullie smaak draaien? Past hij zijn muziekkeuze wel voldoende aan naargelang het aanwezige publiek? Is zowel de muziek als lichtinstallatie die de dj bij heeft voldoende voor de grootte van de zaal en het aantal aanwezigen? Zal het weer eens zo’n dj zijn die voortdurend door de micro zit te kwebbelen? Allemaal vragen die zeer moeilijk te beantwoorden zijn als je de dj niet kent of zijn muziek keuze. De belangrijkste taak van een professionele dj voor disco feesten is het spelen van de beste disco platen, klassiekers, boogie en swing op het juiste moment. Een disco dj dient zich steeds aan te passen aan wat het publiek wenst te horen. Als ervaren entertainer heb je dit meestal snel door. Het komt er ook op aan om voldoende disco mee te hebben.

Contacteer daarom Disco Dj Tom, en de Studio 54 muziek van Barry White, Claude Francois, Anita Meyer, the Village People, Abba, en andere disco hits knallen weldra uit de boxen! DJ Tom is één van de meest gevraagde Allround Dj’s van Vlaanderen!

 

Disco muziekgenre

 

disco-dj

Disco is een dansmuziekgenre dat zijn oorsprong vindt in de discotheken. In het algemeen verwijst de term naar een specifieke muziekstijl die invloeden heeft uit de funk-, soul– en salsamuziek en naar de dansen die daarbij horen. De commerciële hoogtijdagen van de disco begonnen in de jaren 1973-’74 met de hits ‘Never Can Say Goodbye’ van Gloria Gaynor (1973) en ‘Rock your baby’ van George McCrae (1974).

Met het uitkomen van de discofilm Saturday Night Fever in 1977 was de rage op zijn hoogtepunt. Donna Summer was een zangeres die binnen het genre, als “Queen of Disco”, de status van superster verkreeg. Ook artiesten als de Bee Gees, Rod Stewart, Kiss en de Rolling Stones maakten korte of langere tijd muziek binnen het genre.

Het woord disco is afgeleid van discotheek, dat in de jaren zestig opkwam, gericht op dansen.Typische elementen uit de discomuziek waren begin jaren zeventig voor het eerst te horen, zoals Isaac HayesShaft uit 1971. De term “disco” werd op 13 september 1973 voor het eerst gebruikt Aanvankelijk waren de meeste disconummers enkel bedoeld voor het discotheek-/danspubliek, in plaats van algemeen publiek, zoals radioluisteraars. Er zijn echter ook veel aspecten die naar het tegenovergestelde neigen; populaire radiohits werden ook in discotheken gedraaid, zolang ze een makkelijk te volgen patroon hadden, dichtbij 120 beats per minute.

Studio 54 is ondertussen al een heel vertrouwd begrip geworden voor één van de vetste feestjes van het jaar! Elk jaar wordt het Sportpaleis omgetoverd tot de grootste disco van het land. De muziekstijl is de coolste disco & funk klassiekers van vroeger en nu.

Nieuwe Studio 54 CD

We hebben aangenaam nieuws: n.a.v. de 14de editie van Studio 54 – Sportpaleis Antwerp brengt Warner een 3 CD-box ‘The Legendary Party Grooves’ uit met o.a. Chic, Diana Ross, Dolly Parton, Aretha Franklin, Chaka Khan, Kool & the Gang, The Official Donna Summer e.v.a. en daar bovenop een 3de CD, een BONUS PARTY MIX CD by DJ Ward!