DJ Tom Cosyns draai op Moose Bar XXL in een uitverkocht sportpaleis.

MOOSE BAR XXL is terug! De onvergetelijke eerste editie van de grootste après-skiparty van het land krijgt een vervolg in 2020 met maar liefst 2 avonden!

Vrijdag 7 en zaterdag 8 februari wordt het Sportpaleis opnieuw één bruisende après-skistube met top nationale en internationale artiesten en natuurlijk de ondertussen legendarische MOOSE BAR-residents! “Bij de eerste editie waren Willy Sommers, De Romeo’s, DJ Paul Elstak en onze Anton aus Tirol-vriend DJ Ötzi weergaloos en die muzikale line-up wordt doorgetrokken bij de komende editie”, beloven de organisatoren.

Na een uitgebreid onderzoek omtrent de 1e editie bleek dat het publiek razend enthousiast was (of er zich amper nog iets van herinnerde), maar dat het wel wat druk was. En omdat de organisatoren uiteraard luisteren naar hun Moose-fanaten, zal er de volgende keer niet één maar twee dagen ‘viel spass gemacht’ worden in het Sportpaleis, dat uiteraard weer volledig omgebouwd wordt tot één grote skihut! Herinner jij je de skiliften, 3 centrale bars op het middenplein, 150 lopende meter toog, de halve liters bier en bijbehorende schnaps, de obers gekleed in authentieke lederhosen, Dirndls en Heidi-in-Tirol jurkjes,…? De volgende keer wordt het nog wat ‘toller’, zotter en spectaculairder, maar zorgen de organisatoren zeker ook voor genoeg dansruimte, want daar draait het natuurlijk allemaal om, ‘tanzen ja’! Kortom, 2 avonden die je niet kan en mag missen, want dit wordt dé party van het jaar in het Sportpaleis!

DELUXE-FUIF

De Deluxe Discobar

Deze discobar staat voor pure klasse, lounge en trendy uitstraling. Een Disocbar met LED Dj meubel, LED Tubes, verschillende LED effecten. Een echte Eye catcher speciaal voor feesten en fuiven. Deze installatie is topklasse.

DJ Tom met installatie – Prijs op aan vraag

allrounddj

Pakket enkel DJ

Als de locatie over een eigen installatie beschikt is het mogelijk om Tom te boeken voor een Apres Ski dj set van 1u, 2u, 3u of een volledige avond. Wij werken enkel met Pioneer materiaal, indien niet aanwezig op de locatie brengen we onze eigen flightcase mee die we zullen aansluiten op de installatie daar.

DJ Tom met installatie – Prijs op aanvraag

 

Apres SKI party’s zijn in de dag van vandaag

Ben je dus op zoek naar een Apres Ski DJ ? Huur één van de meest gevraagde feest dj’s en maak van uw Apres Ski feest een groot succes. Binnenkort organiseert u samen met familie of vrienden een spetterende Apres Ski party of ben je van plan om een verjaardagsfeest, bedrijfsfeest of personeelsfeest te organiseren? Waarom dan niet kiezen voor een Apres Ski party met DJ. Boek Apres Ski DJ Tom op jou Party hij draait dan de foutste Duitstalige, Nederlandstalige of Vlaamse platen. Of het nu gaat om een dj Apres Ski  met of zonder discobar er komt heel wat bij kijken. Niet enkel de aankleding, decoratie, feestzaal, locatie of het opmaken van de uitnodigingen is van groot belang ook het inhuren van de gepaste Apres Ski dj is een belangrijke factor om tot een geslaagde disco party te komen, want een dj maakt of breek het feest!

Meestal is de keuze van huren van de dj het moeilijkst, meestal heb je de Apres Ski dj’s die je terugvindt via het internet nog nooit aan het werk gehoord en ken je ze helemaal niet. Zal de Apres Ski dj de gepaste muziekkeuze of jullie smaak draaien? Past hij zijn muziekkeuze wel voldoende aan naargelang het aanwezige publiek? Is zowel de muziek als lichtinstallatie die de dj bij heeft voldoende voor de grootte van de zaal en het aantal aanwezigen? Zal het weer eens zo’n dj zijn die voortdurend door de micro zit te kwebbelen? Allemaal vragen die zeer moeilijk te beantwoorden zijn als je de dj niet kent of zijn muziek keuze. De belangrijkste taak van een professionele dj voor Apres Ski feesten is het spelen van de beste Apres Ski platen op het juiste moment. Een Apres Ski dj dient zich steeds aan te passen aan wat het publiek wenst te horen. Als ervaren entertainer heb je dit meestal snel door. Het komt er ook op aan om voldoende meenzingers  mee te hebben.

Contacteer daarom Apres Ski DJ TOM  en muziek van Christoff, DJ ÖtziOlaf HenningTim Toupet, Gebroeders Ko, Double DJ’s, Mickie Krause en vele andere SKI hits knallen weldra uit de boxen! DJ Tom is één van de meest gevraagde Allround Dj’s van Vlaanderen!

 

 

 

Apres ski

Après-ski (vertaling: na het skiën) verwijst naar uitgaan, drinken, dansen en feestvieren na het skiën. Après-ski is te vergelijken met de nineteenth hole in golf en de derde helft in voetbal.

Oorspronkelijk verwees de Franse term naar het aantrekken van comfortabele sneeuwlaarzen na de oncomfortabele skischoenen. De term heeft zich echter geleidelijk uitgebreid naar alle sociale activiteiten na het skiën. Het is een populair gebruik om tijdens het après-skiën de skikleding (en vaak ook, ondanks de oorspronkelijke betekenis, de skischoenen) aan te houden. Verder moet de locatie stijlvol zijn: liefst een houten hut in chaletstijl met ski’s of een jachttrofee aan de muur, bediening in Lederhosen, en een locatie dicht bij of op de piste. Een veel gehoord punt van kritiek is dat men bij een après-skihut op de piste terug naar de auto of hotel moet skiën: dit gebeurt dan met veel alcohol achter de kiezen met alle risico’s van dien. Met name in Oostenrijk heeft de après-ski een grote vlucht genomen.

In Nederland wordt après-ski ook wel als een muziekstijl beschouwd en zijn er speciale après-skihutten. Deze hebben echter niets met het gebruik na het skiën te maken, maar proberen enkel de sfeer na te bootsen.

Gentse club Decadance wordt après-skibar

De Decadance zette zaterdag na 22 jaar een punt achter zijn bestaan, maar de deuren zullen niet lang gesloten blijven. Volgende week verwelkomt op dezelfde plek een ‘après-skibar’ zijn eerste gasten.

De Hasseltse nachtclub Versuz lanceerde vorig jaar een nieuwe concept, Moose bar, waarmee ze het après-skigevoel van de Oostenrijkse bergen naar eigen land willen brengen. De winterbars in Antwerpen en Hasselt komen dit najaar terug, en krijgen gezelschap van vier nieuwe vestigingen in Leuven, Gent, Mechelen en Kortrijk.

In Leuven vond de winterbar onderdak op de Grote Markt, in Kortrijk komt die aan de Kinepolis en in Mechelen gooit de Moose bar later deze maand de deuren open op het Douaneplein. In Gent wordt uitgeweken naar een bijzondere locatie in de Overpoortstraat, waar tot enkele dagen geleden club Decadance zat.

Elke bar wordt aangekleed als een skihut, compleet met dierenhuiden, vuurkorven aan de ingang en après-skimuziek en halve liters bier en shotjes, geserveerd door jongens en meisjes gekleed in lLederhose en Dirndl. Ook klanten worden opgeroepen om zich te verkleden. De winterbars zijn een tijdelijk fenomeen en sluiten opnieuw de deuren wanneer het voorjaar wenkt.