basis-disocbar

Basic Discobar

Onze discobar voor kleine feestjes: een professionele klank en lichtinstallatie, bevat A merken, één statief van 4 LED lampen+ 1 LED effect en zwart Dj meubel. Ideaal voor een verjaardagsfeest of communiefeest.

Meer informatie over de discobar Basis

 

DELUXE-FUIF

De Deluxe Discobar

Deze discobar staat voor pure klasse, lounge en trendy uitstraling. Een Disocbar met LED Dj meubel, LED Tubes, verschillende LED effecten. Een echte Eye catcher speciaal voor trouwfeesten en bedrijfsfeesten. Deze installatie is topklasse.

Meer informatie over de Deluxe Discobar

 

allrounddj

Pakket enkel DJ

Als de locatie over een eigen installatie beschikt is het mogelijk om ons te boeken zonder discobar. Wij werken enkel met Pioneer materiaal, indien niet aanwezig op de locatie brengen we onze eigen flightcase mee die we zullen aansluiten op de installatie daar.

Meer informatie over het pakket enkel DJ

 

Persoonlijk contact is erg belangrijk

Voor een Trouwfeest werken wij steeds met een afspraak op voorhand, als DJ vinden wij persoonlijke contact met de trouwkoppels belangrijk. Tijdens de afspraak maakt u persoonlijk kennis met DJ Tom en bespreken wij het dansfeest, welke muziek jullie willen horen en welke niet …

Zo is er nooit miscommunicatie en krijgen jullie een spetterend feest.Zeker voor een trouwfeest is een goed contact en vertrouwen tussen DJ en trouwkoppel erg belangrijk!

Zeer ervaren en professioneel DJ voor een onvergetelijk trouwfeest!

De kracht van Tom ” DJ Trouwfeest Oost-Vlaanderen” is dat hij alle muziekstijlen naadloos kan mixen. Hij draait de juiste platen op het juiste moment, van de beste dansmuziek van vroeger tot de hedendaagse platen. DJ Tom houd rekening met jullie wensen en zorgt ervoor dat iedereen zich amuseert, jong en oud!

Klik hier voor reactiesKlik hier voor foto’s.

Nog niet overtuigd?

Wilt u meer weten over onze manier van werken of vrijblijvend kennismaken met DJ Trouwfeest Oost-Vlaanderen. Klik dan hier voor een vrijblijvende kennismaking. Tijdens eens persoonlijke afspraak kunnen we jullie wensen doornemen en deze afstemmen naar jullie behoeften.

Tags: DJ Trouwfeest Oost-VlaanderenDJ Bedrijfsfeest West-VlaanderenDJ Verjaardagsfeest West-VlaanderenGoedkope trouwringen Huur hier een stripsterfotograaf huwelijk Oost-Vlaanderen