Trouwfuif – Huwelijksfuif DJ

Op zoek naar een DJ voor jullie trouwfuif of party? Dan zit je hier goed!

Heel wat trouwkoppels willen geen klassiek diner en kiezen voor een trouw of huwelijksfuif of huwelijksparty.

Een trouwfuif is de moderne versie van een trouwfeest.

Bij een trouwfuif kan men ook sneller beginnen met dansen want er wordt meestal gekozen voor een buffet, hamburgerkraam of frietmobiel in plaats van traditioneel het diner aan tafel.

Waarom een trouwfuif?

Bij de meeste trouwfuiven worden de mensen uitgenodigd om 20 u of 21 u, de genodigden genieten van een receptie met aperitief,  op de receptietafels staan meestal chips en nootjes, olijfjes…Een uur later kan de openingsdans als plaatsvinden. In de loop van de avond kan iedereen die honger heeft gaan eten, wanneer hij wenst. Soms gaan trouwkoppels voor het concept walking dinner met nadien nog dessertbuffet en bruidstaart, de mogelijkheden van een trouwfuif zijn enorm.

Als DJ hebben al heel wat trouwfuiven gedraaid. Bij de laatste trouwfuif had het koppel er voor gekozen om eerst met de dichtste familie en vrienden gezellig op restaurant te gaan dineren en daarna hebben ze een stevige feestje gebouwd met vrienden en collega’s . Het was een spetterend feest goede ambiance en een friet/pizzakraam. Heel wat mensen verkiezen nu eenmaal een huwelijksparty dan een klassiek huwelijk met diner voor iedereen en dansfeest achteraf. Je kan eventueel ook met een thema werken op je fuif.

Trouwfuif-huwelijksfuif kosten

De organisatie van een trouwfuif is doorgaans ook veel goedkoper dan een traditioneel trouwfeest, dit zijn de voornaamste onkosten :DELUXE-FUIF

 

  • Boeken van DJ
  • Huren van zaal of locatie
  • Personeel/vergoeding vrijwilligers
  • Aankoop drank
  • Aankoop eten

 

Wij draaien uw trouwfuif of huwelijksfuif met een professionele klank en lichtinstallatie. De Dj booth is volledige met LED verlichting.
Deze verlichting is perfect geïntegreerd in de bestaande booth en geeft een sfeervol lounge gevoel.
Een exclusieve discobar met moderne en chique uitstraling wat u trouwfuif echt speciaal maakt!