DJ Foute party

DJ Foute Party – Boek Nu DJ Tom voor een Onvergetelijk Feest!

Op zoek naar een Foute DJ voor je aankomende party? Je zoektocht eindigt hier bij Trouw-Feest-DJ.be! Wij presenteren met trots DJ Tom, een van de meest gevraagde Feest DJ’s in heel Vlaanderen. Tom heeft bovendien de eer om Resident DJ te zijn bij Moose Bar Belgium, het beroemde Après Ski-concept dat heel Vlaanderen verovert. Wil je een DJ inhuren voor jouw foute party of feest? Bij ons heb je de mogelijkheid om DJ Tom te boeken, met of zonder discobar.

Waarom DJ Tom als DJ Foute Party?

DJ Tom is niet zomaar een DJ; hij brengt jouw feest tot leven met zijn ongeëvenaarde mixvaardigheden en geweldige muziekselectie. Als je DJ Tom inhuurt, ben je verzekerd van een onvergetelijke ervaring. Of je nu een foute party plant of een ander soort evenement, DJ Tom staat voor je klaar om de perfecte sfeer te creëren.

Foute DJ met Topgeluid en Lichtshow

Bij Trouw-Feest-DJ.be begrijpen we dat geen twee feesten hetzelfde zijn. Daarom bieden wij flexibiliteit in onze diensten. Je kunt DJ Tom inhuren met of zonder geluids- en lichtinstallatie, afhankelijk van jouw wensen.

De Voordelen van Onze Geluid en Licht Installatie

Onze geluids- en lichtinstallatie is van topkwaliteit en zal jouw feest naar een hoger niveau tillen. Hier zijn enkele voordelen van het huren van onze installatie:

  • Kristalhelder Geluid: Onze audioapparatuur zorgt voor een kraakhelder geluid, zodat de muziek tot in de verste hoeken van de zaal te horen is.

  • Indrukwekkende Lichtshow: Onze lichtinstallatie creëert een spectaculaire visuele ervaring die perfect synchroniseert met de muziek, waardoor jouw gasten zich in een echte feeststemming wanen.

  • Professionele Bediening: Onze ervaren technici zorgen voor een vlekkeloze werking van de apparatuur, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken.

Boek DJ Tom Voor Jouw Foute Party

Of je nu kiest voor een foute party, een bruiloft, een bedrijfsevenement of een ander soort feest, DJ Tom staat voor je klaar om de muziek te verzorgen en de dansvloer te laten bruisen.

Wacht niet langer! Neem vandaag nog contact met ons op en boek DJ Tom voor een onvergetelijk feest dat je gasten nog lang zullen herinneren. Kies voor de ervaring en professionaliteit van DJ Tom en maak van jouw evenement een succes! ! Vraag hier meteen een vrijblijvende offerte.

 

 

DJ Tom Cosyns: 30 Jaar Feesten in Vlaanderen

Een Leven Gewijd aan Entertainment

DJ Tom Cosyns is al drie decennia lang de belichaming van feesten in Vlaanderen. Met een indrukwekkende carrière achter de draaitafels heeft hij zich gevestigd als een icoon in de Belgische muziekscene. In dit artikel werpen we een blik op zijn opmerkelijke reis, van zijn residentie in de Moose bar tot zijn onmisbare rol op Foute Party’s.

Een Legendarische Residentie in Moose Bar

Al meer dan 10 jaar is DJ Tom Cosyns de trotse resident DJ van de Moose bar, een naam die synoniem staat voor het bekende Apres Ski concept in Vlaanderen. Met zijn unieke mix van aanstekelijke beats en ongeëvenaarde energie heeft hij de Moose bar getransformeerd in een must-visit bestemming voor feestgangers. Zijn vermogen om de menigte te betoveren en te laten dansen op de tafels is ronduit indrukwekkend.

De Juiste Man voor Jouw Foute Party

Als je een Foute Party plant en op zoek bent naar de perfecte DJ om de sfeer naar een hoger niveau te tillen, zoek dan niet verder dan DJ Tom Cosyns. Hij heeft een schat aan ervaring in het draaien op Foute Party’s en weet precies hoe hij het publiek in beweging moet krijgen. Zijn eclectische muziekselectie en charisma maken hem de juiste man voor de job. Met DJ Tom Cosyns achter de draaitafels ben je verzekerd van een feest dat nog lang in het geheugen van je gasten zal blijven hangen.

DJ Foute party DJ Foute party

Leerlingen Hemelvaart komen in foute kledij

Het Onze-Lieve-Vrouw Hemelvaartinstituut hield een speciale dag voor leerlingen om hen eens te danken voor hun enthousiasme.

Aan de leerlingen werd gevraagd om ‘fout verkleed’ op school aan te komen. Dat leverde gisteren leuke taferelen op met onder meer massa’s ‘Johnny’s en Marina’s’. Het ‘zootje ongeregeld’ werd op een ontbijt getrakteerd, terwijl een dj alles opvrolijkte.

Nadien volgde een sportieve opwarming, met Oxygen Waregem. Daarna ging het in stoet, zeg maar een Hemelvaartfanfare, naar Waregem Expo. Waar de bekende tv-goochelaar Nicholas Aerts iedereen verraste met een show. De leerlingendag denderde verder met frietjes en frisdrank, een show van leerkrachten met playback acts en filmpjes en een foute party met dj Tom Cosyns als afsluiter.

Bron: http://www.hln.be/regio/nieuws-uit-waregem/leerlingen-hemelvaart-komen-in-foute-kledij-a3159483/

Enkele foto’s van de Foute Party in Waregem met DJ Tom Cosyns

Wij kunnen jou Foute Party ook verzorgen met onze eigen installatie tot 300 personen.

Als het feest voor meer dan 300 personen huur je het best een installatie voor grote feesten of events.