Home > Diensten > Foute DJ

Op zoek naar een Foute DJ? Bij Trouw-Feest-DJ.be boek je DJ Tom één van de meest gevraagde Feest DJ’s uit Vlaanderen. Tom is ook Resident Dj bij Moose Bar Belgium, het bekende Apres Ski concept die Vlaanderen veroverd Een DJ inhuren voor uw foute party of feest? Wij bieden u een de mogelijkheid om te boeken met of zonder discobar.  Een Foute DJ met of zonder geluid en licht voor ieder wat wils. Wij leveren een kwalitatieve klank en lichtinstallatie in combinatie met een vakkundige en zeer ervaren Foute DJ. Uiteraard kan u DJ Tom ook inhuren zonder installatie voor uw foute party! Vraag hier meteen een vrijblijvende offerte.

Foute Party DJ

Op zoek naar een Foute DJ? Bij Trouw-Feest-DJ.be boek je DJ Tom één van de meest gevraagde Feest DJ’s uit Vlaanderen. Een DJ inhuren voor uw foute party of feest? Wij bieden u een totaalformule met keuze uit 2 discobars, DJ met of zonder geluid en licht voor ieder wat wils. Wij leveren een kwalitatieve klank en lichtinstallatie in combinatie met een vakkundige en zeer ervaren Foute DJ. Uiteraard kan u DJ Tom ook inhuren zonder installatie voor uw foute party! Vraag hier meteen een vrijblijvende offerte.

Tom is in alle muziekgenres thuis, hij draait zowel 70’s, 80’s, 90’s 00’s, disco, fout, nederlandstalig, rock r&b, retro house, … tot de nieuwste hits van vandaag, deep house, electro … het is allemaal mogelijk. Een FoUtE DJ inhuren met 25 jaar ervaring in  is hier meteen mogelijk. Kijk even verder op onze website, check even de reacties en referenties van tevreden klanten en zit u met vragen contacteer ons.

Leerlingen Hemelvaart komen in foute kledij

Het Onze-Lieve-Vrouw Hemelvaartinstituut hield een speciale dag voor leerlingen om hen eens te danken voor hun enthousiasme.

Aan de leerlingen werd gevraagd om ‘fout verkleed’ op school aan te komen. Dat leverde gisteren leuke taferelen op met onder meer massa’s ‘Johnny’s en Marina’s’. Het ‘zootje ongeregeld’ werd op een ontbijt getrakteerd, terwijl een dj alles opvrolijkte.

Nadien volgde een sportieve opwarming, met Oxygen Waregem. Daarna ging het in stoet, zeg maar een Hemelvaartfanfare, naar Waregem Expo. Waar de bekende tv-goochelaar Nicholas Aerts iedereen verraste met een show. De leerlingendag denderde verder met frietjes en frisdrank, een show van leerkrachten met playback acts en filmpjes en een foute party met dj Tom Cosyns als afsluiter.

Bron: http://www.hln.be/regio/nieuws-uit-waregem/leerlingen-hemelvaart-komen-in-foute-kledij-a3159483/

Enkele foto’s van de Foute Party in Waregem met DJ Tom Cosyns

Wij kunnen jou Foute Party ook verzorgen met onze eigen installatie tot 300 personen.

Als het feest voor meer dan 300 personen huur je het best een installatie voor grote feesten of events.