DJ Bedrijfsevenementen

Op zoek naar een Dj voor uw bedrijfsevenement, event, opendeurdag, seminarie, event, Dj’s , diskjockey, deejay, deejays? Huur één van de meest gevraagde Bedrijfsfeest dj’s en maak van uw bedrijfsevenement een groot succes .Welk feest organiseert u: Binnenkort organiseert u een bedrijfsevenement en wil een dj boeken. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, seminar voor zakelijke relaties, personeelsfeest, event, opendeurdag, productvoorstelling,  of andere er komt heel wat bij kijken. Niet enkel de catering, feestzaal of het opmaken van de uitnodigingen is van groot belang ook het inhuren van de gepaste dj is een belangrijke factor om tot een geslaagd bedrijfsevenement te komen.

Meestal is de keuze van huren van de dj het moeilijkst, meestal heb je de dj’s die je terugvindt via het internet nog nooit aan het werk gehoord hebt of je ken je ze helemaal niet. Zal de bedrijfsevenement dj de gepaste muziekkeuze draaien? Past de dj zijn muziekkeuze wel voldoende aan naargelang het aanwezige publiek? Is zowel de muziek als lichtinstallatie die de bedrijfsevenement dj bij heeft voldoende voor de grootte van de zaal en het aantal aanwezigen? Zal het weer eens zo’n dj zijn die voortdurend door de micro zit te kwebbelen? Allemaal vragen die zeer moeilijk te beantwoorden zijn als je de dj niet kent en zijn manier van werken. De belangrijkste taak van een professionele dj is het spelen van de juiste platen op het juiste moment. Een dj dient zich steeds aan te passen aan wat het publiek wenst te horen. Als ervaren dj voor bedrijfsevents heb je dit meestal snel door. Het komt er ook op aan om voldoende muziekgenres en variatie aan muziek mee te hebben.

Contacteer daarom een professionele dj voor het draaien van jullie bedrijfsevenement, vertrouw op de ervaring van Tom voor een geslaagd event!

Bedrijfsevenementen referenties van klanten

Een greep uit de bedrijven waarvoor wij evenementen mochten verzorgen:

  • Media Markt en Saturn
  • HH ziekenhuis Leuven,
  • Manna
  • Nutricion
  • Air France, KLM
  • Audi Brussel
  • HH ziekenhuis Leuven
  • FOD Binnenlandse Zaken
  • BNP Paribas Fortis

 

basis-disocbar

Basic Discobar

Onze discobar voor kleine feestjes: een professionele klank en lichtinstallatie, bevat A merken, één statief van 4 LED lampen+ 1 LED effect en zwart Dj meubel. Ideaal voor een verjaardagsfeest of communiefeest.

Meer informatie over de Discobar Basic

 

DELUXE-FUIF

De Deluxe Discobar

Deze discobar staat voor pure klasse, lounge en trendy uitstraling. Een Disocbar met LED Dj meubel, LED Tubes, verschillende LED effecten. Een echte Eye catcher speciaal voor trouwfeesten en bedrijfsfeesten. Deze installatie is topklasse.

Meer informatie over de Deluxe Discobar

 

allrounddj

Pakket enkel DJ

Als de locatie over een eigen installatie beschikt is het mogelijk om ons te boeken zonder discobar. Wij werken enkel met Pioneer materiaal, indien niet aanwezig op de locatie brengen we onze eigen flightcase mee die we zullen aansluiten op de installatie daar.

Meer informatie over het pakket enkel DJ

 

Persoonlijk contact is erg belangrijk

Voor een bedrijfsevenement  werken wij steeds met een afspraak op voorhand, als DJ vinden wij persoonlijke contact en wederzijdse open communicatie met de organisator belangrijk. Tijdens de afspraak maakt u persoonlijk kennis met Tom en bespreken wij de planning zodat alles verloopt zoals het moet en het bedrijfsevenement in goede handen is. Verwachtingen worden met elkaar afgestemd, zodat we samen naar één resultaat toe kunnen werken en iedereen weet wat ze kunnen verwachten. Duidelijke communicatie, heldere afspraken en prettig contact daar doen wij het voor!

Evenementen organiseren is maatwerk. Ook het muzikale gedeelte daarvan, want elk bedrijf of elke klant wil iets anders. Het succes van een geslaagd evenement is te danken aan een goede samenwerking. Vanzelfsprekend binnen ons eigen team van professionals, maar evengoed tussen ons en de klant.