basis-disocbar

Basic Discobar voor huwelijksfeest of fuif

Onze discobar voor kleine feestjes: een professionele klank en lichtinstallatie, bevat A merken, één statief van 4 LED lampen+ 1 LED effect en zwart Dj meubel. Ideaal voor een verjaardagsfeest of communiefeest.

Meer informatie over de Discobar Basic

 

DELUXE-FUIF

Deluxe Discobar huwelijksfuif of feest

Deze discobar staat voor pure klasse, lounge en trendy uitstraling. Een Disocbar met LED Dj meubel, LED Tubes, verschillende LED effecten. Een echte Eye catcher speciaal voor trouwfeesten en bedrijfsfeesten. Deze installatie is topklasse.

Meer informatie over de Deluxe Discobar

 

allrounddj

Pakket enkel DJ huwelijksfeest of fuif

Als de locatie over een eigen installatie beschikt is het mogelijk om ons te boeken zonder discobar. Wij werken enkel met Pioneer materiaal, indien niet aanwezig op de locatie brengen we onze eigen flightcase mee die we zullen aansluiten op de installatie daar.

Meer informatie over het pakket enkel DJ

 

Persoonlijk contact is erg belangrijk

Voor een huwelijksfeest werken wij steeds met een afspraak op voorhand, als DJ vinden wij persoonlijke contact met de trouwkoppels belangrijk. Tijdens de afspraak maakt u persoonlijk kennis met DJ Tom en bespreken wij het dansfeest, welke muziek jullie willen horen en welke niet … Zo is er nooit miscommunicatie en krijgen jullie een spetterend feest. Zeker voor een huwelijk is een goed contact en vertrouwen tussen DJ en trouwkoppel erg belangrijk!

Het kiezen van de juiste bruiloft DJ is zeer bepalend voor de sfeer van jullie feest. Onze passie is het creëren van een onvergetelijk feest waar nog lang over zal worden nagepraat. De Bruiloft- en Feest DJ is een professionele drive-in-show met meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van huwelijk feesten.