• DJ inhuren Maldegem

 • basis-disocbar

  Basic Discobar

  Onze discobar voor kleine feestjes: een professionele klank en lichtinstallatie, bevat A merken, één statief van 4 LED lampen+ 1 LED effect en zwart Dj meubel. Ideaal voor een verjaardagsfeest of communiefeest.

  Meer informatie over de discobar Basic

   

  DELUXE-FUIF

  De Deluxe Discobar

  Deze discobar staat voor pure klasse, lounge en trendy uitstraling. Een Disocbar met LED Dj meubel, LED Tubes, verschillende LED effecten. Een echte Eye catcher speciaal voor trouwfeesten en bedrijfsfeesten. Deze installatie is topklasse.

  Meer informatie over de Deluxe Discobar

   

  allrounddj

  Pakket enkel DJ

  Als de locatie over een eigen installatie beschikt is het mogelijk om ons te boeken zonder discobar. Wij werken enkel met Pioneer materiaal, indien niet aanwezig op de locatie brengen we onze eigen flightcase mee die we zullen aansluiten op de installatie daar.

  Meer informatie over het pakket enkel DJ

   

  Persoonlijk contact is erg belangrijk

  Voor een Trouwfeest werken wij steeds met een afspraak op voorhand, als DJ vinden wij persoonlijke contact met de trouwkoppels belangrijk. Tijdens de afspraak maakt u persoonlijk kennis met DJ Tom en bespreken wij het dansfeest, welke muziek jullie willen horen en welke niet …

  Zo is er nooit miscommunicatie en krijgen jullie een spetterend feest.Zeker voor een trouwfeest is een goed contact en vertrouwen tussen DJ en trouwkoppel erg belangrijk!

  Wij draaien in volledige Oost-Vlaanderen ook in: Maldegem, Adegem, Middelburg

  Tags: Stripster boekenPrachtige trouwringenIphone herstellen fotograaf huwelijk maldegem