Home » DJ Sweet 16

Boek de perfecte DJ Voor uw 16 de verjaardag

sweet16-2De perfecte Sweet 16 DJ moet een breed scala aan moderne muziek kunnen spelen en zorgen voor een schitterende party. Een 16 de verjaardagsfeest bestaat meestal hedendaagse muziek . Hier kan u onmiddellijk een professionele allround DJ inhuren. Tom is een van de meest geboekte DJ’s van Vlaanderen, van verjaardagsfeestjes tot DJ Sets in discotheken, fuiven, party’s, trouwfeesten en nog veel meer. De sweet 16 DJ biedt de ultieme entertainment-oplossing voor elk feest of evenement.

Maak van je 16 de verjaardag een onvergetelijke dag en boek DJ Tom een DJ met 25 jaar ervaring als Feest DJ. Ben je begonnen met de organisatie van jouw sweet 16 verjaardagsfeest. Naast een feestzaal of locatie huren, zorgen voor eten en drank, je vrienden of familie uitnodigen moet je ook op zoek naar een goede DJ. Een disc jockey di uw 16 de verjaardagsfeest tot een geslaagde party kan brengen en zorgt voor de nodige ambiance op de dansvloer. Via het internet een DJ beoordelen op zijn kunnen is niet eenvoudig, wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Een swingend Sweet 16 verjaardagsfeest zonder zorgen met DJ Tom

DJ SWEET 16 PARTYDJ Tom is een DJ die zijn sporen verdiende als DJ in discotheken, danscafe’s en feesten. Hij kan jong en oud entertainen en beschikt over 25 jaar ervaring in het draaien van verjaardagsfeesten. Wordt je 16, 18, 21, 25, 30, 40, 50 of 65 jaar? Voor elke leeftijd kan er gefeest worden en kan u DJ Tom inhuren. Hij beschikt over alle muziek voor jong en oud, zo is Tom inzetbaar voor elke vorm van entertainment. Hij maakt van elk feest een geslaagd feest, en zorgt er voor dat kwaliteit voor een ieder betaalbaar blijft. Tom zal u verjaardag op maat draaien, u mag zelf de muziek kiezen en een lijstje maken met nummers die hij zeker moet draaien.DJ Tom is een DJ die iedereen kan waarderen. Hij maakt van elk verjaardagsfeest en party!

Aan elk feest is een perfecte voorbereiding verbonden!

 

Jouw Sweet 16 DJ

Als ervaren DJ weten we vrij snel wat u gasten willen horen, Tom is een Allround DJ en kan elke genre van muziek draaien van House, Retro house, TOP 50 tot de grootste hits uit de jaren 70,80,90,00. Iedereen mag de avond zelf ook verzoekjes aanvragen. Onze doelstelling is jullie een onvergetelijk verjaardagsfeest te bezorgen. Muziek draaien geen hobby voor ons, wij doen het met veel passie. Een feest is pas geslaagd als wij er ons ook goed bij voelen. Dankzij onze jarenlange ervaring maken wij van iedere 16 de verjaardag een swingend feest.

DJ Sweet 16 Prijs

725 euro (zonder vervoerskost)

 

DJ set van Tom Cosyns en installatie klank en licht inbegrepen.

De voordelen van DJ Tom op een rij

  • 25 jaar ervaring in het draaien van verjaardagsfeesten
  • Een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
  • Hij kan alle muziekgenres draaien
  • Professionele klank en lichtinstallatie
  • Urenlang entertainment en een onvergetelijke avond!
  • Uw wensen en behoeften worden van te voren besproken.
  • De DJ boeking wordt contractueel vastgelegd

Contacteer ons

dj sweet sixteen verjaardag

Vraag geheel vrijblijvend hieronder een offerte aan of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.
Het is steeds mogelijk een afspraak te maken om uw verjaardagsfeest tot in de puntjes met de DJ te bespreken!
Ga naar de contactpagina hier op de website of mail naar: info@djtom.be of nog veel sneller bel ons: 0495/21 45 83.

Wij draaien over heel Vlaanderen : Oost-VlaanderenWest-VlaanderenVlaams BrabantBrusselAntwerpen en Limburg

Andere diensten : DJ BedrijfsfeestDJ Trouwfeest DJ Bedrijfsfeest DJ Trouwfuif

 

Offerte aanvragen voor uw sweet 16 party

Bel 0495/21 45 83 of mail naar info@djtom.be