Link verkrijgen van andere websites

Interesse om jou link te plaatsen op onze website? Dat is zeer interessant voor u want onze website krijgt maar liefst 10.000 bezoekers per maand van mensen die bezig zijn met het organiseren van hun trouwfeest.

Opgelet: Jammer genoeg gaat voor niets de zon op dus inkbuilding is ook niet gratis

Waarom een link plaatsen op Trouw-feest-dj.be

Google weet perfect hoeveel websites naar de jouwe linken, om zo de belangrijkheid van je site te bepalen, en dus de volgorde van de zoekresultaten. Hoe meer relevante links, hoe meer je website zelf stijgen in het organisch resultaat.

Er zijn een aantal voorwaarden voor linkbuilding:

Links moeten gerelateerd zijn aan de branche (dj, trouwfeest, feesten, huwelijk, bruiloft, feestzalen, fotografen, ceremoniemeesters, ceremoniewagen verhuur, geluid en klank …) en er moet een link terug geplaatst op jou website.

Ben je actief in een andere branche? Stuur dan een mail naar: info@seobureau.be en laat een link van uw website achter bij een van onze linkbuilding klanten. Onze zusterfirma is zoekmachineoptimalisatie-seo.be en actief in de wereld van website optimalisatie en linkbuilding.

Wat is goeie linkbuilding

Iedereen hoorde wel eens over Link building of het genereren van links vanaf externe webpagina’s. Wij noemen het  backlinks naar een specifieke website, met het doel een hogere waardering voor een zoekmachine zoals Google te behalen op voor die webpagina relevante trefwoorden.

Er bestaan vele methoden om links naar een website te genereren, zoals:

  1. het aanmelden van een website bij voor die website trefwoordrelevante webgidsen
  2. het plaatsen van waardevolle content op een website, waardoor mensen links naar de webpagina vermelden
  3. het aanbevelen van een nieuwswaardige webpagina op een website voor social bookmarking
  4. verkrijgen van links
  5. enz

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren