Verreweg de meeste jongeren, uiteraard vanaf 18 jaar en ouder, vinden het geweldig om een feestje extra kracht bij te zetten door het gebruik van Partydrinks. Je kent het wel; die leuke kleine shotjes, zoals reageerbuisjes, die zelf te maken zijn.

Shotjes voor jouw feest!

Natuurlijk zijn er altijd jongeren aanwezig op een middelbare schoolfeestje bijvoorbeeld, die nog niet de leeftijd van 18 jaar hebben bereikt. Willen zij de hele avond aan een flesje cola zitten of spa rood? Neuh. Voor hen zijn er speciaal ‘alcoholvrije shotjes’ verkrijgbaar. Toch meedoen, maar je wel aan de wetgeving houden.

Natuurlijk zijn deze alcoholvrije shotjes ook perfect geschikt voor degene die op de feestavond zich als BOB heeft opgeofferd! Tja, er moet nu altijd iemand aanwezig zijn die zonder alcohol achter het stuur kruipt; maar geen nood, de alcoholvrije shots zijn ook werkelijk onwijs lekker. Vergelijk het met Red Bull (maar dan zonder een grote dosis cafeïne) lekker toch?!

De alcoholvrije shotjes zijn óók geschikt voor kinderfeestjes!

Zelf maken & bestellen

Op de website Partydrink.nl kun je zelf lege flesjes bestellen om zelf shotjes te maken. De meest ludieke flesjes (shotjes) zijn er te bestellen. Daarnaast kun je zelf je eigen etiket of tekst samenstellen wat op het shotje geplaatst wordt.

Ieder feestje begint op Partydrink.nl