Praktisch iedere vrouw heeft één grote wens voor haar huwelijk, namelijk er Spectaculair Uitzien! Er wordt gewerkt aan het verliezen van gewicht, om ultra mooi in de trouwjurk te kunnen verschijnen. Want komt het op trouwkleding en uiterlijk aan, dan ligt de focus vooral, logischerwijs, op de trouwjurk en bijbehorende accessoires. Het kapsel wordt, als het goed is, een keer geoefend bij een goede kapper, totdat dit eveneens naar wens is. Ben je als vrouw echter voorzien van een dunne, of te korte haardos, dan kunnen haar extensies je nèt even dat duwtje in de rug geven om je kapsel nòg fraaier te doen ogen op De Grote Dag!

 

Wat vind jij? Mooi of niet! Zo kan het dus óók! Dergelijke ‘rommelige’, lange kapsels kunnen
perfect opgestoken worden en getoupeerd worden tot een fabuleuse haarrol. Prachtig,
en super modieus. Je koopt ze overigens bij https://www.oxyextensions.be/

 

Prachtig haar op je bruiloft

Laat door je kapster een subliem proefkapsel maken, met als basis een mooie haar-extensie die matcht met jouw eigen haarkleur. Met de haar-extensies kun je alle kanten op; je kunt kiezen voor stijl lang haar, maar je kunt de extensies ook in grove krullen bijvoorbeeld laten aanbrengen. Wat de uiteindelijke keuze is voor jouw huwelijks kapsel, dat kun je met de kapster overleggen. Want het is natuurlijk ook zeer belangrijk dat de trouwjurk en het kapsel perfect op elkaar afgestemd zijn!

De ringen …

Het uitzoeken van trouwringen kan tijdverslindend worden op den duur. Bekijkt u de website van trouw-juwelier “Juwelion”, hier doet u volop inspiratie op! Vergeet óók niet de verlovingsringen te bekijken!