Op het moment dat u een trouwfeest organiseert hebt u veel om aan te denken; er moet immers zó ontzettend veel geregeld worden: van een trouwfeest-DJ, tot catering, maar ook: welk afscheidsgeschenkje geeft u uw gasten mee naar huis? Een afscheidscadeautje dient een kleine attentie te zijn, die memorabel is aan het feest. 

Mok met foto van het bruidspaar

Zeer feestelijk en zeer memorabel is het weggeven van een prachtige mok, gevuld met een schattig zakje snoep – en wat het zo bijzonder maakt? Op de mok laat u (al geruime tijd van tevoren) een schitterende en feestelijke foto van het (destijds) aanstaande bruidspaar maken. Zo ontvangen uw gasten een prachtig en persoonlijk geschenkje. De mok mag een mooi plaatsje in de kast krijgen (vooral naaste familie zal 'm zorgvuldig bewaren), en anderszijds wordt het gewoon een leuk gebruiksvoorwerp. 

 

Foto-mok, zo kan het dus ook: met een foto van het bruidspaar

Zo kan het dus ook: Laat deze mok, of één van de vele andere beschikbare modellen bedrukken met een mooie en originele foto van het aanstaande bruidspaar. 

Het bedrukken van geschenken is de laatste jaren alleen maar toegenomen aan populariteit, waaronder het bedrukken van mokken en kopjes. Juist voor feestelijke gelegenheden is het zeer uniek om een dergelijk persoonlijk cadeau te geven of te ontvangen. Is het duur? Welnee, bij grotere aantallen zijn dergelijke mokken al voor circa € 2 per stuk verkrijgbaar.

Bedrijven plaatsen graag het bedrijfslogo op de mok, waar particulieren het graag als giveaway gebruiken voor gasten. Maar ook verenigingen maken gretig gebruik van bedrukte mokken, om evenementen vast te leggen.