Op zoek naar een unieke trouwlocatie? Vier de mooiste dag van jullie leven op een centraal gelegen en authentieke boerderij ‘Hoeve Kindergoed’. Het is een romantische en vrije locatie waarbij er veel ruimte is voor eigen inbreng. Wilt u bijvoorbeeld eigen catering? Dat kan eenvoudig geregeld worden. Een bruiloft plannen is een behoorlijk project. Als u de locatie eenmaal heeft, dan schiet u al een eind op. Kies voor deze unieke trouwlocatie Veluwe voor een onvergetelijke dag.

Iedereen kan de dag meebeleven

Het fijne van deze locatie, is de ligging. Hoeve Kindergoed is een perfecte trouwlocatie op de Veluwe. Trouwen in de Veluwe betekent dat iedereen erbij kan zijn. De locatie is voor elk deel van het land goed te bereizen. Zorg dat iedereen van de partij kan zijn op deze centrale locatie.

Trouwlocatie met ruimte buiten en binnen

Geniet in de zomer van prachtige open lucht bruiloften en feesten. De locatie is bijzonder geschikt voor een open en vrije bruiloft. Zijn de weersvoorspellingen minder? Dan zit je heerlijk droog op de daarvoor bestemde binnen locatie.

Willen jullie ook jullie trouwdag vieren in de Veluwe? Neem dan een kijkje op de website www.hoevekindergoed.nl/trouwen/trouwlocatie-veluwe/ voor meer informatie of om contact op te nemen over deze trouwlocatie Veluwe.

Deze advertorial is geplaatst door (E van Santen), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.