Eindelijk! Jullie gaan trouwen en jullie zijn al druk bezig met alles regelen. De locatie, de gastenlijst, het pak, de jurk en niet te vergeten jullie trouwringen. Maar hoe pak je deze belangrijke aankoop aan? Je gaat ze immers de rest van je leven dragen.

Weet welke trouwringen jullie willen

Voordat je naar een gespecialiseerde juwelier stapt, is het verstandig om te weten wat jullie wensen. Hiermee wordt niet bedoeld dat jullie al een ring in jullie hoofd hebben, maar dat jullie op één lijn zitten, in zover dat lukt.
Houd er rekening mee dat er veel mogelijk is en dat jullie echt niet allebei precies dezelfde ring hoeven te dragen. Wel is het mooi als jullie dezelfde kleur hebben bijvoorbeeld: goud, zilver of titanium.

Deskundig trouwringenadvies

Het kopen van een trouwring kost veel tijd. Begin dus niet te laat. Of je nou een juwelier bezoekt in de omgeving van Biddinghuizen, juwelier in Harderwijk of ergens anders in Nederland, waarschijnlijk heb je meerdere bezoeken nodig. Je gaat deze ringen je hele leven dragen en dan is het van belang dat je daar goed over nadenkt, maar ook dat een deskundig persoon je daar advies over geeft. Juweliers beschikken over een groot assortiment en kunnen je eerlijk zeggen wat wel en niet mooi staat. Zo zullen ze ook eerlijk zeggen als de ring niet de juiste kleur heeft voor je huid.

Wees eerlijk

Juweliers geven je vaak advies. Ondanks dat, is het belangrijk dat je zelf ook eerlijk bent tegenover de juwelier. Zeg eerlijk als je iets niet mooi vind of te duur. Juweliers beschikken over zo veel ringen dat er echt iets anders voor je bij zit. Het is jullie symbool van de liefde! Dit reclame-artikel is geplaatst door (E van Santen), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.