Het uitzoeken van het geboortekaartje om de komst van uw kindje aan te kondigen is iets waar u natuurlijk even bij stil wilt staan. Het is een bijzondere gebeurtenis als er een kindje wordt geboren en dat wilt u natuurlijk op een leuke manier aankondigen. De standaard kaartjes zijn voor veel ouders niet uniek genoeg. Als u vindt dat uw kind uniek is dan verdient uw zoon of dochter ook een stoer geboortekaartje. Zo’n kaartje dat direct in het oog springt en waarvan de ontvanger meteen weet dat het helemaal bij u en uw partner past.

 

Stoere geboortekaartjes online ontwerpen

U hoeft bij het kiezen van een geboortekaartje geen genoegen meer te nemen met de standaard ontwerpen. Nog niet zo lang geleden beperkte de keuze voor aanstaande ouders zich tot datgene dat in het voorbeeldenboek van de drukker werd getoond. Kleuren en lettertypes aanpassen was niet mogelijk. Een eigen ontwerp kon wel, maar kostte veel geld omdat er van een geboortekaartje nu eenmaal in de meeste gevallen geen honderden exemplaren worden gedrukt. Tegenwoordig is dat gelukkig anders. Dankzij online diensten voor het bestellen van stoere geboortekaartjes kunt u nu grotendeels zelf bepalen hoe het kaartje eruit komt te zien. Zo kunt u de komst van uw kindje in uw geheel eigen stijl aankondigen aan familie en vrienden.

 

Veel verschillende ontwerpen

U kunt online kiezen uit veel verschillende ontwerpen die u daarnaast ook nog eens voor een groot deel naar eigen inzicht kunt aanpassen. Zo maakt u uw eigen persoonlijke geboorteaankondiging. De kaartjes kunt u direct na de geboorte laten drukken en heeft u binnen enkele dagen in huis.