Led-beamers hebben dezelfde functionaliteiten als alle andere soorten beamers. Het grote verschil zit in de belichting. LED staat voor Light Emitting Diode en is een elektronisch onderdeel dat licht straalt als er stroom op wordt gezet. Led-beamers kennen een aantal grote voordelen. Belangrijkste voordeel zijn de kosten. De lichtbron gaat veel langer mee dan de lampen van de andere beamers. Led-beamers zijn ook direct te gebruiken. Ze zijn meteen warm en nog beter; ze koelen veel sneller af. Daardoor kunt u na afloop van een presentatie de beamer veel sneller inpakken en weer vervoeren.

U profiteert van de beste prijs

Online worden er regelmatig interessante acties georganiseerd om beamers voor lagere prijzen te verkopen. Koopt u uw beamer online, dan profiteert u van de beste prijs voor dit product.

 

Online een Wi-Fi beamer kopen

Een Wi-Fi beamer kopen doet u nu heel eenvoudig online. U kunt bij verschillende bedrijven op het internet een beamer kopen waarmee u een draadloze verbinding met uw laptop, tablet of computer kunt maken. Zo kunt u overal en op ieder gewenst moment een professionele presentatie verzorgen.