Feestzaal huren voor uw feest in Geraadsbergen?

Jullie gaan wellicht trouwen in de omgeving van Geraadsbergen? Of heeft u een verjaardag of bedrijfsfeest in het Geraardsbergse? DJ Tom is een gepassioneerde DJ’ en dag en nacht met muziek bezig. Dankzij zijn ervaring op vele feesten per jaar weet hij precies hoe hij op de sfeer moeten inspelen. Tom krijgt dan ook altijd iedereen op de dansvloer. Wij bieden u een totaalformule met keuze uit 2 discobars, DJ met of zonder geluid en licht voor ieder wat wils. Wij leveren een kwalitatieve klank en lichtinstallatie in combinatie met een vakkundige en zeer ervaren allround DJ.

Lees hier op onze website recente beoordelingen van klanten voor wie hij in Geraardsbergen en omgeving heeft gedraaid.

Bij DJ Tom staan uw wensen centraal. U krijgt bij ons een persoonlijke gesprek waarop u al uw wensen kunt doorgeven zodat wij ons muzikaal optimaal kunnen voorbereiden. Op de avond zelf zijn uw wensen ons uitgangspunt. Kom maar op: wij krijgen iedereen uit Geraardsbergen op de dansvloer!

Tom is in alle muziekgenres thuis, hij draait zowel 70’s, 80’s, 90’s 00’s, disco, fout, nederlandstalig, rock r&b, retro house, … tot de nieuwste hits van vandaag, deep house, electro … het is allemaal mogelijk. Een DJ inhuren met 25 jaar ervaring in Geraardsbergen is hier meteen mogelijk. Kijk even verder op onze website, check even de reacties en referenties van tevreden klanten en zit u met vragen contacteer ons.

Persoonlijk contact is erg belangrijk

Voor een Trouwfeest werken wij steeds met een afspraak op voorhand, als DJ vinden wij persoonlijke contact met de trouwkoppels belangrijk. Tijdens de afspraak maakt u persoonlijk kennis met DJ Tom en bespreken wij het dansfeest, welke muziek jullie willen horen en welke niet …

Zo is er nooit miscommunicatie en krijgen jullie een spetterend feest.Zeker voor een trouwfeest is een goed contact en vertrouwen tussen DJ en trouwkoppel erg belangrijk!

 

Aanbevolen feestzalen in Geraardsbergen

 

Feestzaal Kasteel Oudeberg

 

feestzaal geraardsbergen kasteel_oudeberg

Het domein Oudeberg bestaat uit het kasteel Oudeberg, de Orangerie Les Roses en een 4 hectare groot park. Het domein dateert uit 1860 en is nog steeds in goede staat, dit ondermeer omdat het domein steeds in handen was en nog steeds is van privé-personen die een hart hadden voor de schoonheid van de locatie…

Je kan er terecht voor volgende feesten: Trouwfeesten, bedrijfsfeesten, familiefeesten en ceremonies.

Feestzaal Oudeberg – Oudeberg 3, 9500 Geraardsbergen – Tel: +32(0)54 42 23 65 – info@kasteeloudeberg.be

 
 

Feestzaal De Kat Geraardsbergen

 

feestzaal geraardsbergen

Feestzaal De Kat & Traiteur Steven bieden U een uitgebreide traiteurdienst voor al uw feesten! Bij U thuis, in onze feestzaal of op een locatie naar keuze. Wij bieden u een service van A… – aperitief … afwas … tot Z… – zoetigheden … zaalpersoneel … Een eerlijke keuken staat voor u klaar.

U heeft een uitgebreide keuze uit een aanbod uit onze traiteurlijst maar natuurlijk zijn wij steeds een luisterend oor naar uw suggesties voor een menu.
Flexibiliteit is onze troef. Wenst u meer informatie of een vrijblijvende afspraak, contacteer ons!

Neem zeker en vast een kijkje op de website www.feestzaaldekat.be/ voor meer informatie!

Feestzaal De Kat : Brambroek 1 – 9500 Ophasselt – traiteur.steven@skynet.be

 

Feestzaal De Linde omgeving Geraardsbergen

 

Trouwfeest DJ Hof Ter Mude

 
Feestzaal De Linde biedt zijn klanten de mogelijkheid om te genieten van kwaliteit en professionaliteit. Door het aangename kader in de volledig vernieuwde zaal, de vlotte en vriendelijke bediening en als belangrijkste troef lekkere maaltijden, kunnen zij u garanderen dat al uw feestelijkheden tot in de puntjes verzorgd zullen zijn!

U kan er terecht voor de organisatie van: Huwelijks-, jubileum-, commmunie- en andere familiefeesten, recepties en babyborrels, privé en andere verenigingsfeesten, seminaries en vergaderingen, verschillende diners voor groepen vanaf 20 tot 200 personen …

Feestzaal De Linde – Gaverland 55 – 9620 Zottegem – Tel: 09 361 20 55
 
 

Feestzaal Koetshuis Steenhuize

 

IMG_8143

 

In het sfeervolle kader van Feestzaal Koetshuis verwelkomt u tot 120 personen en dat voor elke gelegenheid. Maak gebruik van de binnenkoer voor een zomerse barbecue, de bar voor uw jaarlijkse receptie of de feestzaal om de gasten van uw huwelijk te ontvangen. De kleinsten kunnen ondertussen genieten op het springkasteel en iedereen raakt zeker de auto kwijt op de ruime parking.
Feestzaal Koetshuis ligt centraal in de Denderstreek op de N8 tussen Ninove en Brakel, op een boogscheut van Aalst, Geraardsbergen, Zottegem, Ninove en Brakel, op het grondgebied van Steenhuize-Wijnhuize

Koesthuis – Brusselbaan 35, 9550 Steenhuize-Wijnhuize (Herzele) – Tel. 054 /50 13 84

 

Feestzaal Geraardsbergen huren

 
Op zoek naar een Feestzaal Geraardsbergen of omgeving  of een zaal huren? Reserveer de juiste feestzaal en maak van u feest een groot succes .Welk feest organiseert u: Binnenkort organiseert u een spetterend feest in Geraardsbergen en wil een feestzaal huren. Of het nu gaat om een trouw feest, verjaardagsfeest, bedrijfsfeest, huwelijksverjaardag, party of fuif er komt heel wat bij kijken. Niet enkel de catering, DJ, fotograaf of het opmaken van de uitnodigingen is van groot belang ook het inhuren van de gepaste feestzaal is een belangrijke factor om tot een geslaagd feest te komen. Meestal is de keuze van de feestzaal het moeilijkst, meestal heb je de feestzalen die je terugvindt via het internet nog nooit gezien en ken je ze helemaal niet. Zal de feestzaal in Geraardsbergen de gepaste dranken serveren? Is de capaciteit van de zaal groot genoeg naargelang het aantal genodigden? Kan je zelf u menu samenstellen of werkt de zaal met vooropgestelde menu’s? Allemaal vragen die zeer moeilijk te beantwoorden zijn als je de feestzaal uit Geraardsbergen niet kent. De belangrijkste taak van een feestzaal verhuurder is er voort te zorgen dat iedereen lekker kan eten, dat de dranken koud zijn, dat er aangepaste wijnen op tafel komen … Het komt er ook op aan om over voldoende gerechten te beschikken en de mesnen te helpen met het samenstellen van het diner.