DJ Tom Cosyns is Resident Dj bij Moose bar het bekende Apres Ski Concept die Vlaanderen veroverd.

Wat vier jaar geleden begon als een tijdelijke pop-up in het verlengde van de Hasseltse club Versuz, groeide intussen uit tot een nationaal fenomeen. Dit jaar kregen zo maar liefst zes grote Vlaamse steden elk hun eigen Moose Bar én op vrijdag 7 en zaterdag 8 februari bracht het Limburgse concept meer dan 20.000 feestvierders naar het Antwerps Sportpaleis tijdens Moose Bar XXL.

Voor één avond veranderde ’s lands grootste concertzaal in ’s lands grootste après-ski party met internationale ambianceartiesten, halve liters bier en een decor in authentieke Tiroler-stijl en Schnaps geserveerd door meisjes en jongens in authentieke Lederhosen en Dirndls maakten het plaatje van een echte Oostenrijkse après-ski compleet. 

Voor de muzikale invulling zorgen tal van MOOSE Bar resident dj’s en optredens van (ambiance) artiesten, zoals Christoff, Bart Kaell, De Romeo’s, Snollebollekes, Viktor & Kobe en Cascada.

Boek DJ Tom Cosyns op jouw feest of party.

DJ Tom Moose Bar boeken? Al jarenlang is DJ Tom een veel gevraagde DJ in discotheken, fuiven en party’s. Tom draait vooral All Round muziek waarmee hij iedereen de dansvloer opkrijgt. Sinds 2018 is DJ Tom ook Resident DJ bij Moose bar. Je kunt Tom Cosyns boeken voor guestsets op foute party’s disco party’s fuiven, party’s, bedrijffeesten, privéfeesten tot apres ski party’s . Het is mogelijk om DJ Tom te boeken voor een set van 1u, 2u, 3u en een volledige avond.

 

 

Oostenrijk is zo passé, het grootste après-skifeestje vind je gewoon in ’t Sportpaleis

Voor het grootste après-skifeestje van ’t land moest je op 16 februari niet in Oostenrijk zijn, het Sportpaleis in Antwerpen was the place to be. Van Willy Sommers tot de enige echte Anton Aus Tirol: 12.500 feestvierders in lederhosen gingen uit de bol op de eerste Moose Bar XXL.

Zelfs het plafond van het Sportpaleis was voor de gelegenheid weggewerkt door een houten exemplaar om het gevoel van een après-skihut helemaal te doen opleven. Én er passeerden – jawel – echte skiliften heen en weer in de lucht. Het enige dat ontbrak was echte sneeuw, maar geen enkele van de 12.500 feestvierders – opgedoft in de gekste lederhosen en meest sexy decolletés – die daar ook maar één seconde bij heeft stilgestaan. De eerste Moose Bar XXL was een megasucces dat tot 5 uur deze ochtend duurde.